Hello!Nekem az lenne a gondom,hogy most cseréltem műszerfalat meg km spirált,mert spiral nemis volt rajta....es nem akar merni a km óra...!de ha kezzel forgatom a spiralt akk mukodik...gondolom akk lent lehet a gond...de azzal lehet valamit csinalni?
Ha valaki tudna segítsen! miért van az , hogy alacsony fordulaton villog azindex huzok neki egy kis gázt vagy nagyobb a fordulat akkor meg csak ég mi lehet vele?
Hali Srácok!
Nem tud vki óccsón egy jobb oldali powert?Az enyémnek letört a fogaskerék fölött a tengelye.Elég lenne jobb oldali,de ha mindkét oldali van az még jobb.előre is köszi!
Az nem véletlen van ráírva, én nem kezdenék neki szétszedni. keress egy szerelőt aki ért a teleszkópokhoz. inkább egy szerelést fizess mint egy új teleszkópot.
Emberek! Nem tudja valaki h (ha lehet) hogyan lehet szétszedni a kdx 125 98as motor hátsó teleszkópján a lengéscsillapítót mert szétbaszódott és ugye a krómos résznél rá van irva bár h :do not open de ha esetleg meglehet valahogy oldani akkor megköszönném ha megirnátok .
elöre is köszi
Ha nyáron hosszú ideig használod akk gondolom mész is közben és a japók kitalálták azt rendesen ilyen helyzetekre is. ha meg nagyon aggódsz vhonnan vegyél le egy állandó 12V-ot és egy kapcsolóval, ha tudod biztosítékkal is egy 8 v 10 centis számítógép hűtőt elé teszel úgy h rá fújja a levegőt mert amugy elolvadhat. a biztosíték meg azért volna jó mert ha véletlen zárlatos lesz ne testelje le a generátort és süsse meg az egészet
vágom csak én nyáron is szeretném hosszu ideig használni melegben is meg az enyémeben kxblokk van és kx rezó is szal...
azért irtam h arra a felfogatásra meik hüttö lenne jo:)
A lánc még teljesen tökéletes,meg a hátsó lánckerék is,ennek sem lenne még semmi baja,de letört egy fog róla,de amúgy az szerintem hülyeség,hogyha csak hátsót vagy csak elsőt cserélsz akkor ez meg az lesz..ha nagyon kopott akkor igen,ha valamelyik lánckerék csak 1-2 milit van kopva,fölös cserélni,nekem is így ment a KDX meg így is megy még..
Nem tud vki óccsón egy jobb oldali powert?Az enyémnek letört a fogaskerék fölött a tengelye.Elég lenne jobb oldali,de ha mindkét oldali van az még jobb.előre is köszi!
de valaki nem tud bontottan egyet ?
ism:kdx 125 98 as ?
elöre is köszi
http://www.themotorbookstore.c...
azért irtam h arra a felfogatásra meik hüttö lenne jo:)
nmetudjátok h kdx 98as 125köbös motorra meik kx jobbos hüttö passzol ?
A gyári 7800ft