Köszi! Szerelő úgy mondta h kiszedem a golyszikat belőle és elviszem a csapágybotba, ott adnak ugyanolyanokat. berakom és király lesz motoros boltok nekem már elvesztették azt a tulajdonságukat h húú lesz alkatrész és mindegy mennyi csak legyen, egyszer egy szimering megpusztult egyből megyek a motoros boltba és vmi 3000 pénzért akart hozni 1 hét múlvára.. csapágybolt: jaaj nekünk van ilyen kérdem mennyi, á nem sok 120 ft ugyan az amit a motoros boltba kaptam volna.
12990 lenne a kormánycsapágy ugyanott és az a legolcsóbb hely a környéken.
Pontosan!
de a csapágyboltba a méretet majd a kormány csapjáról(amit kihúzol a villából) esetleg arról mondják meg vagy menj egybőlmotoros boltba, nem lessz egyszerü szerintem
Kormány kifli, amit nem tudsz:) az fogja be a telókat
Cserélt valaki kormánycsapágyat? az enyém úgy csinálja mostanában a fordulást h középen akad kicsit meg nagyobb fékezésnél roppan. szerelő azt mondta ki a telók, meg az aminek nem tudom a nevét és fogja a telókat. alatta csak golyók lesznek és abból kellenek újak.
Aha, nem tudsz róla, hogy van-e más alkatrész ott ? Csak mert nekem benne se volt, csak a törött szelepek voltak hegesztve és nyitott állapotban volt végig benne (nemrég vettem, aztán ez volt a problémája)
Szia!
Leginkább a motorblokkban fellépő "rendellenességre" zakatolás de nagyon csúnya hangon,ilyen kisebb kopogás vagy nem is tudom mi,kisebb kopogás vagy ahoz hasonló dolog,az nem számít azt a power csinálja!Nekem van egy eladó szép állapotban!Ha gondolod írj erre címre:davidrz400@citromail.hu az eladás maga sürgős lenne mert 4t-t szeretnék és nem akarom,hogy elkeljen az amit én kinéztem magamnak,árban könnyen meg tudunk egyezni! esetleg msn-en is megtalálsz:kocsisdavid@citromail.hu
Sziasztok szemezek a kdx250-es típussal, mi az amire figyeljek motorvételnél?(motorblokkra gondolok) Alkatrész van hozzájuk, minden ami kell?
Előre is köszi.
12990 lenne a kormánycsapágy ugyanott és az a legolcsóbb hely a környéken.