Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi! Szerelő úgy mondta h kiszedem a golyszikat belőle és elviszem a csapágybotba, ott adnak ugyanolyanokat. berakom és király lesz motoros boltok nekem már elvesztették azt a tulajdonságukat h húú lesz alkatrész és mindegy mennyi csak legyen, egyszer egy szimering megpusztult egyből megyek a motoros boltba és vmi 3000 pénzért akart hozni 1 hét múlvára.. csapágybolt: jaaj nekünk van ilyen kérdem mennyi, á nem sok 120 ft ugyan az amit a motoros boltba kaptam volna.

12990 lenne a kormánycsapágy ugyanott és az a legolcsóbb hely a környéken.
Pontosan!
de a csapágyboltba a méretet majd a kormány csapjáról(amit kihúzol a villából) esetleg arról mondják meg vagy menj egybőlmotoros boltba, nem lessz egyszerü szerintem
Kormány kifli, amit nem tudsz:) az fogja be a telókat
Cserélt valaki kormánycsapágyat? az enyém úgy csinálja mostanában a fordulást h középen akad kicsit meg nagyobb fékezésnél roppan. szerelő azt mondta ki a telók, meg az aminek nem tudom a nevét és fogja a telókat. alatta csak golyók lesznek és abból kellenek újak.
hello sziasztok
Megválnék a Kdxmtől.
Ha esetleg vkit érdekel nézze meg:
http://kepesmotor.hu/kawasaki-...
Jah, ezt nézegettem én is
Látnom kellene hogy mi kell vagy fényképezd le és küld el az email cimemre. Adatlapomon fenn van!
Aha, nem tudsz róla, hogy van-e más alkatrész ott ? Csak mert nekem benne se volt, csak a törött szelepek voltak hegesztve és nyitott állapotban volt végig benne (nemrég vettem, aztán ez volt a problémája)
Van benne két szelep jobb oldali 11900ft bal 11600ft
van egy kis fogaskerék 5940ft és egy tengely 14300ft ezek szoktak meghalni igy 20 év után!
DX125A008867
Ő lenne az
Adatlapomon elész! Vázszám kellene!
Új power?
Mennyibe? kellen minden ami a hengerben van
Újban tudok segiteni!
Van de csak nagyon ritkán és nagyon drágán. Bontókat kérdezd körbe. Én idomot fél év után találtam.
Hello!
Nincsen véletlenül power szelep és alkatrészei?
250-es kdx-hez kb mennyibe lenne 1 hátsó futómű?
A fékeket hogy lehet egy kicsit erősebbé varázsolni? úgy érzem nincsenek túl jó erőben mostanában.
ez egy földreszállt angyal
kx,kdx 125,200,250 idomok valamint van futomü és blokkalkatrész is csak telefonon 06703859600
Ja és még egy,alkatrész van hozzájuk,eredeti alkatrészből szinte minden,utángyártott is van barátibb áron!
Szia!
Leginkább a motorblokkban fellépő "rendellenességre" zakatolás de nagyon csúnya hangon,ilyen kisebb kopogás vagy nem is tudom mi,kisebb kopogás vagy ahoz hasonló dolog,az nem számít azt a power csinálja!Nekem van egy eladó szép állapotban!Ha gondolod írj erre címre:davidrz400@citromail.hu az eladás maga sürgős lenne mert 4t-t szeretnék és nem akarom,hogy elkeljen az amit én kinéztem magamnak,árban könnyen meg tudunk egyezni! esetleg msn-en is megtalálsz:kocsisdavid@citromail.hu
Sziasztok szemezek a kdx250-es típussal, mi az amire figyeljek motorvételnél?(motorblokkra gondolok) Alkatrész van hozzájuk, minden ami kell?
Előre is köszi.
Üdv mindenkinek.Valaki megtudná mondani,hogy egy 250-es dupla poweres kdx hány lóerős?Előre is köszönöm.
Jééé.
Most nézem csak, nekem is ilyen scott markolatom van.
Az a fekete valami pedig az akksi tartó zárófedele.