Kéne barátnőm Derbi Senda X-treme-jébe egy vízpumpa szimering és egy ,,O" gyűrű.2001-2002 évjárat lehet.Sűrgősen kellene!
Légyszí adj linket,vagy legalább a szimering méreteit kerítsd elő nekem!
Köszi szépen.
Szia!
Én tudok egy eladó KDX-et 125-öst,1996os,15000 valós kilométerrel!Zöld színű,minden működik rajta,azt hiszem csak egy akkumulátor kell bele.Szinte eredeti állapotban,235000 az ára,de engednek belőle,bármely kawasaki kereskedésben leinformálható évjárat,motorja meg mindene teljesen bontatlan!Somogy megyében van a motor!
Ha érdekel engem el tudsz érni az alábbi címen:davidrz400@citromail.hu
- Kdx egy kicsivel strapabíróbb a Kmx nél, a kmx az a yamaha Dt nek felel meg, szinte ugyan az.
- a kx az egy versenygép, kb annyiban hasonlít h 125 ös és van két kereke, kx rezót szokták ráfaragni a kdx re de én úgy gondolom h semmivel se lesz jobb mivel mindegyik hengerhez másmiyen hosszúságú rezó kell.
- ugyan azokra mint bármi másnál: fékek, futómű, olaj folyások főleg a teleszkópokban, kopogás biztos kopogni fog benne valami, enyém is zakatol és semmi baja.
- mész vele és kinyit vagy nem nyit ki, többet nem tudsz vele helyben.
- változás annyi volt h megfordult az első teló de azt nem tudom mikor, semmi jelentősége szerintem.
- amennyire hajtod, vagy amilyet sikerül kifogni. változó. pl az enyémmel majd 2 év alatt semmi komoly nem volt, de egy vízpumpa szimeringgel számolj, többeknek megkeverte már a vizet az olajjal.
- ha nincs rendszám piszkálnak mert a hengerben benne van a 125
A közeljövőbe Kdx 125-öt szeretnék vásárolni ha találok jót és lenne pár kérdésem ezzel a modellel kapcsolatba,
-mi a különbség a kdx és a kmx között?
-mennyire kompatibilis a kdx a kx-al
-mire kell odafigyelni egy ilyen vásárlásánál
-powert hogyan ellenörzöm
-évjárattal kapcsolatban melyek a jó évjáratok, mikor volt változás stb
-mennyire szervízigényes
-a sünök piszkálódnak-e érte
Illetve ha valaki tud kdx125-öst eladók az kérem jelezze mert érdekel minden ajánlat.
Hali . Lenne nekem egy KDX 125 \ 98-as évjáratú gépem.Nagyon gyenge a szikrája nem indul,egy szerelő azt mondta hogy valószínűleg a gyújtás vezérlő ment el bent........nem tudja valaki honnét lehet szerezni?vagy van valakinek egy esetleg elfekvőben? Nagyon szép állapotban van a gép nincs leharcolva,meg szeretném csináltatni mert tényleg jó, csak sajnos a munkámból kifolyólag nincs időm vele foglalkozni túl sokat,ezért ha valakit érdekel és van egy jó ajánlata el is adnám.
Légyszí adj linket,vagy legalább a szimering méreteit kerítsd elő nekem!
Köszi szépen.