Sziasztok.
Azt szeretném megtudni, hogy a Kawasaki KDX 250-et meddig gyártották, létezik belőle 96-os gyártású?
Tud valaki netes oldalt ahol a különböző évjáratokról van fényképes ismertető? Mi a különbség az évjáratok között, hogyan lehet felismerni, hogy a motor most pl. 90-es vagy 94-es, esetleg 96-os.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Sziasztók tudnae valaki segiteni hogy akuplung miért nem emelki a sebeségeket veszi behuzott kuplungnál simán viszi továb a kereket.Elöre is köszönöm a segitségrt.
Hali! Van egy 125ös Kdx-em és a véleményetekre vagyok kíváncsi. Lötyög a gyújtásfelöli csapágyházban a csapágy, és az lenne a kérdésem, hogy hogy lenne érdemesebb megcsinálni. Persellyel, vagy 52es külső átmérő helyett egy 55öset berakni? Úgy hallottam, hogy a perselyesek nem annyira bírják a strapát.. Előre is köszi a választ!
Üdv.
Sziazstok valaki tudna nekem segíteni, vettem egy kdx-et és nemtaláloksehol dugót hozzá ami vanhozzá wössner az nemjó mert a stiftelése 34-en van azthiszem.250-es 96-os
Most jött egy lehetőség, hogy vegyek egy 400 as Ktm lc4 et, ha nem számolja be akkor el akarom adni és azt megvenni. Minden rendben van rajta, kormánycsapágyat kell megzsírozni szerintem, van rajta még másfél év műszaki, 93 as, hátsó gumi szinte új és nálam 2 éve semmi baja.
Hi! Megkérdezem a motoros körben h kell-e valakinek. Amúgy mennyire alkuképes, illetve vannak hibái v vmi? Csak ha kérdezik...
Meg lehet tudni mit néztél ki helyette?
Úgy döntöttem eladom a motort, egyenlőre szünetel a felni fűzés. 280 at kérek érte, rendszámos, A1 el is lehet vezetni és a képeken a többi. Ha tudtok valakit említsétek meg neki. Találtam egy nagyobbat és pont egy kdxnyi pénz hiányzik hozzá.
Köszi!
Hello.
Rendben megvan még a hátso kerék viszont gumi 10%os ugy hogy az csere.
tárcsa nem jó de rajta hagyom meg a fogaskereket is.
De felni az hibátlan ugy hogy már az töbet ér mint amit mondok rá
Ha érte jösz 8.000 ha postázni kell postával együt 12.000
Hello a gyujtásbol márcsak a mágnes van meg
de ha lesz még esetleg akkor meghirdetem ugyis
VISZONT kAWASAKI KMX ALKATRÉSZEK VANNAK HOLNAP ARKOK KI KÉPEKET ! BLOKK HIBÁTLAN EGY RUGÁSRA INDUL MINDEN DARABJA ELADO KÜLÖN KÜLÖN VÁLTOTOL HENGERIG MINDEN...
Azt szeretném megtudni, hogy a Kawasaki KDX 250-et meddig gyártották, létezik belőle 96-os gyártású?
Tud valaki netes oldalt ahol a különböző évjáratokról van fényképes ismertető? Mi a különbség az évjáratok között, hogyan lehet felismerni, hogy a motor most pl. 90-es vagy 94-es, esetleg 96-os.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Üdv.
Meg lehet tudni mit néztél ki helyette?
Köszi!
Megtudod adni a cimed ?
Persze
Rendben megvan még a hátso kerék viszont gumi 10%os ugy hogy az csere.
tárcsa nem jó de rajta hagyom meg a fogaskereket is.
De felni az hibátlan ugy hogy már az töbet ér mint amit mondok rá
Ha érte jösz 8.000 ha postázni kell postával együt 12.000
kawaskaki:
kmx 93 minden alkatrésze eladó !
kdx 94 blokk alkatrészek !
kx 97 blokk alkatrészek,váz,hátsóvilla,hátsó telo,
Tel: 0630.649.26.76
Email: tamas0813@freemail.hu
de ha lesz még esetleg akkor meghirdetem ugyis
VISZONT kAWASAKI KMX ALKATRÉSZEK VANNAK HOLNAP ARKOK KI KÉPEKET ! BLOKK HIBÁTLAN EGY RUGÁSRA INDUL MINDEN DARABJA ELADO KÜLÖN KÜLÖN VÁLTOTOL HENGERIG MINDEN...
KAWASAKI KDX 125 BLOKK,KARBI,HÜTÖ.stb... ALKATRÉSZEK
TEL: 0630.649.26.76
EMAIL: pacso.tacso@freemail.hu