Gyári alkatrészeket lehet er-5öshöz szerválni valahonnan?
Konkréten gyújtáskapcsolóra kulcsokkal (és esetleg csomagtartó zárra) gondolok.
Mert igazából nem nagyon találok ilyeneket neten..
Esetleg kawasaki üzletben érdemes rákérdezni? /miskolcon/
Ja.Nekem is.Nagybányán csak átrobogtunk hazafelé a centrumon keresztül.A tyúkom nem akart megállni mert még hosszú volt hazáig.Majd legközelebb körülnézünk rendesen.
Nem hiányosságként említettem, sőt annak ellenére tetszik hogy nincs rajta... de nem is kell minden képen motornak lennie, csak néha nem árt ha látszik a felmálházott vas ad egy kis plusz hangulatot a galériának
Nagykárolyhoz tettem fel egy képet, amin a motor is látszik, de nem az volt a lényeg számomra, hogy a motor minden képen szerepeljen. Egyedül nehéz is lett volna megoldani.
PL. hozzáadok egy képet, akkor az nem jelenik meg a többi a között. Aztán várom, hogy mi lesz, kilépek a szerkesztésből, meg belépek a szerkesztéseb. Utálom az egészet.
Persze, még rakok fel képeket, állomásonként szétválogattam őket. Sokkal nehézkesebb ide felrakni, mint a Facebook-ra, ott már régen látják az ismerőseim az összes képet.
Én csak örülnék nektek :)
Egyébként még néztem is, hogy az ikertesóm állt mellém... :)) És este felé időztem is a mocinál, de úgy látszik nem hagytam elég támadási felületet :))
Pedig ha jól sejtem melléd parkoltunk! Czerka egy olyan feketével mint a tied én meg egy zöld "ernővel"! Reméltük hogy a gazdit is megtaláljuk, de majd legközelebb! Ha mentek Gadussal a Mecsekbe csatlakoznánk, ha nem zavarunk! (és persze lesz szabadnapom)
" [11598] 2012. január 30. 19:17 "