Na ezért jobb megoldás a merev túradoboz.Abba minden belefér.Feltéve,hogy a túra bázison hagyod az egyéb felesleges holmit belőle.De azért én is megmásztam Torockószentgyörgy várát toronyiránt bőrnadrág szpídcsizma kordura kabát kombóban.(Ebből a kabátot csak cipeltem.)Sisakot a motoron hagytam lezáratlanul de nem bántotta senki.
A "nem semmi út" megmutatásához konkrétan egy sisak kamera is kellett volna, mert menet közben is láttam csodákat, csak vagy nem tudtam megállni, vagy nem volt ár időm.
A legnehezebb az egészben az volt, hogy féltettem a cuccomat, ezért amit lehetett, cipeltem magammal: bukósisakot, hátizsákban a tanktáskát és a kabátomat. Nehéz volt ezekkel lemenni a sóbányába.
Szoktunk.A hátsó dobozba pakolom a két hálózsákkal kétszemélyes "vendégággyal" meg némi aprósággal együtt.Hozzátartozik,hogy a kellékeknek a mérete kifejezetten barátságos összecsukva.Az árum már nem annyira.
Fisi szerint egy kalap szar... én a Xado előtt azt használtam és tökéletesen elégedett voltam vele de általában is jó híre van a Motulnak a tapasztalatok szerint. Szerintem nyugodtan belerakhatod a Hondába, szeretni fogja
Örülök, hogy jól telt a kirándulás, a fotógalériát -amit ígértél- várom!
Motul 5100 10W40 olajjal van valakinek tapasztalata?
Ilyet sikerült Debrecenben vennem kifelé menet, mert elefelejtettem otthonról elhozni a maradékot, másfajtát. Cipeltem egy liter olajat, de nem volt rá szükség, bár egy kicsi fogyott.
A legnehezebb az egészben az volt, hogy féltettem a cuccomat, ezért amit lehetett, cipeltem magammal: bukósisakot, hátizsákban a tanktáskát és a kabátomat. Nehéz volt ezekkel lemenni a sóbányába.
Nekem egy szezonban az az olaj volt a Ninjámban, nem tudok róla rosszat mondani, azon kívül, hogy drágább, mint a Fuchs. Tényleg jó a Motul.
Örülök, hogy jól telt a kirándulás, a fotógalériát -amit ígértél- várom!
Ilyet sikerült Debrecenben vennem kifelé menet, mert elefelejtettem otthonról elhozni a maradékot, másfajtát. Cipeltem egy liter olajat, de nem volt rá szükség, bár egy kicsi fogyott.