Köszönöm a tippet, na majd szerintem most vasárnap próbálok valamit bűvészkedni vele. Rájöttem hogy a gyertyacseréhez nem árt pl. új gyertyákat is beszerezni... Szóval addigra remélhetőleg minden összeáll, és remélem nincs nagyobb probléma...
Üdv mindenkinek.
Még régebben tettem fel képet arról hogy, hogyan készitem házilag a hátsó doboznak a tartót, már lassan két-három hete készen van és teszteltem is. és tökéletes mint a doboz tartására nagyon massziv, és egyben ezen van kialakitva a hátul ülő személy kapaszkodója is. Elég intenziven volt már terhelve egy párszor, és semmi hibát nem vettem észre rajta nem tört el birja a strapát, gondoltam megosztom veletek, a remekművemet hátha valaki ihletet kap és készit magának házilag egyet. Tettem fel pár képet is hogy kész állapotában hogyn is néz ki.
én most jöttem meg a Zemlénből :) Szentmártonkáta-Pálháza jó 250km, tegnap mentem oda ma vissza , a kis szépségem panasz nélkül gurulta végig :) a jövő héten pedig Sopron környékére készülök. , Ki merre megy még a nyár végén ?! :)
A rögzítések oldása után meg tudod annyira emelni(és alátámasztani)hogy mókolhass a gyertyákkal.Viszont a gyertya kiszedése előtt valamivel(kompresszor pl)fúvasd ki a szutykot a gyertya mélyedéséből.Nem kell az bepotyogjon a hengerbe.
A '97-es ER-5-ösömön anno ki tudtam cserélni a gyertyát anélkül, hogy a tankot le kellett volna vennem. Csak megfelelő szerszám kérdése.
Persze nem üzemmeleg motornál.
Nagyon köszönöm a tippet! Ahogy korábban is írták, valahogy azt kell megoldanom, hogy leveszem a tankot, hogy a gyertyákhoz hozzáférjek, de közben maradjon minden bekötve - üzemanyagcsövek, karbi stb.... Hát nem lesz egyszerű menet az biztos. Lehet el kéne vinnem szervízbe. Csak tudnék itt egy megbízhatót...
Szia smice!
Lehet első halásra hülyeséget mondok, de úgy lehet a hengereket ellenőrizni hogy működnek-e hogy járó motornál leveszed a gyertyapipát az egyik gyertyáról
- ha le áll a motor akkor csak az a henger ment
-vagy ha a hangja és a fordulat nem változik akkor pont az a henger nem megy
-ha pedig más lesz a hangja és vissza esik a fordulat akkor mind két henger rendesen működik.
Szia István, szerettem volna egy-két dolgot kérdezni Tőled láncolajzókról, ha nem gond; igazából a nagy részére megtaláltam már a választ, szóval már nincs bennem sok kétely... :)
Viszont közben eltűnt az adatlapodról az elérhetőséged (meg úgy minden :)), elküldöd esetleg az e-mail címed nekem? Ígérem nem zaklatlak hülyeségekkel. Előre is köszönöm ha segítesz! Ja és az én címem megtalálod az adatlapomon, csillag nem kell, a többi azt hiszem értelemszerű. :)
Végre egy esemény, ahol remélem többetekkel is tudok találkozni
http://www.kawasaki.hu/News/De...
Szóval? Ki jön? :)
Még régebben tettem fel képet arról hogy, hogyan készitem házilag a hátsó doboznak a tartót, már lassan két-három hete készen van és teszteltem is. és tökéletes mint a doboz tartására nagyon massziv, és egyben ezen van kialakitva a hátul ülő személy kapaszkodója is. Elég intenziven volt már terhelve egy párszor, és semmi hibát nem vettem észre rajta nem tört el birja a strapát, gondoltam megosztom veletek, a remekművemet hátha valaki ihletet kap és készit magának házilag egyet. Tettem fel pár képet is hogy kész állapotában hogyn is néz ki.
Aztán TKB szezonzáró valamikor szeptemberben.
Hol lesz az idén?
de nem is értem, miért elégedetlenkedsz, annyi mentél már a nyáron.
Persze nem üzemmeleg motornál.
Ki milyen márkát ajánl első fékbetétnek? Bendix lehet jó?
Ez csak egy javaslat volt, de ha körülményes levenni a gyertya pipát akkor nem is szóltam.
Lehet első halásra hülyeséget mondok, de úgy lehet a hengereket ellenőrizni hogy működnek-e hogy járó motornál leveszed a gyertyapipát az egyik gyertyáról
- ha le áll a motor akkor csak az a henger ment
-vagy ha a hangja és a fordulat nem változik akkor pont az a henger nem megy
-ha pedig más lesz a hangja és vissza esik a fordulat akkor mind két henger rendesen működik.
Viszont közben eltűnt az adatlapodról az elérhetőséged (meg úgy minden :)), elküldöd esetleg az e-mail címed nekem? Ígérem nem zaklatlak hülyeségekkel. Előre is köszönöm ha segítesz! Ja és az én címem megtalálod az adatlapomon, csillag nem kell, a többi azt hiszem értelemszerű. :)