Kicsit visszaolvastam itt a fórumban és láttam, hogy több fórumtársnak is problémája támadt a Castrol olajjal. Minden valószínűség szerint én is beállok a sorba. A héten kétszer is voltam Pesten, még motorral is elég tömöttek voltak az utak a sok útfelújítás és az összehangolatlan lámpák miatt. A lényeg az, hogy mindkét esetben előfordult többször egymás után, hogy nem tudtam betenni egyesbe. Csak itt fordult elő, eddig nem tapasztaltam. Ráadásul a blokk is észrevehetően hangosabb lett. Az olajban ~3000km van.
Amiket leírtál, azok helyesek. Én még cserélnék a helyedben fékfolyadékot és majd ha ezeken túl vagy, akkor a telókban olajat (szimeringeket és porvédőket is szükség szerint).
Jobb oldalt van a kiegyenlítő tartály, a víz leeresztése egyszerű, csak egy csavart kell kitekerni. Feltöltés után ne felejtsd el légteleníteni a rendszert.
Mivel páran lkérezték a TKB záró bulit ezért kisit körbe néztem mit lehetne tenni az ügy érdekében...
Sajna nálam, nálunk hely nincs vendégül látni a csapatot- elszállásolni még úgy sem.
Viszont Tamiék- illetve Mamáék feldobták hogy náluk elég nagy a préri elférnék ott- Tompán!
Sajna mivel a ház ott se egy hotel nagyság- ezért sátorozni kellene
Kérdés- erre vevők lennétek- e, illetve jó lenne e a bandának a szeptember harmadik hétvégéje?
Azaz 21- 22?
első nagymotorom megvétele után (s mert még nem mentem vele csak párszáz métert, mert nicns még jogsi..)gondolkoztam hogy mit is kelle megnézetni, kicserélni a gépen.
2001es évjárat és elvileg 21000km van benne, de szervizkönyve sajnos nincs, de a kipufogó fütyülésen kívül nem látszik más "baja".
Szóval olaj, olajszűrű, levegőszűrű, 2 gyertya, hűtővíz. Ezeket akarom kciserélni. És gondolkoztam hogy ezek után (lehet hogy csak tavasszal) elvinném valahova szelephézag és karbiszinkronra.
Ezen kivül mit javasoltok?
Ja és még anyni hogy a hűtővíz tartály az a motor végén a jobb oldali műanyag idom alatt van igaz?
Köszönöm a köszöntéseket! Nagyon telik az idő.
Még álmosan pislogok ki a fejemből. A tegnapi napom nem a legjobb lett . Remélem a mai és főleg az este már jobb lesz.
Nem akarok túlzottan "rosszalkodni" mert félek hogy holnap
még rosszab lesz. De addig is
Neten nem találtál? Ebay-re hirtelen ránéztem, tele van gyújtáskapcsolóval/zárkészlettel. De amúgy ja, a Kawa importőr is valószínűleg be tudja hozni a legtöbb alkatrészt a régi típusokhoz is, kérdezd nyugodtan a boltot; egyébként meg bontók, Kawazsolti... Meg neten e-bay-en túl is van élet. Más kérdés, hogy gyakran nem olcsó.
Jobb oldalt van a kiegyenlítő tartály, a víz leeresztése egyszerű, csak egy csavart kell kitekerni. Feltöltés után ne felejtsd el légteleníteni a rendszert.
Mivel páran lkérezték a TKB záró bulit ezért kisit körbe néztem mit lehetne tenni az ügy érdekében...
Sajna nálam, nálunk hely nincs vendégül látni a csapatot- elszállásolni még úgy sem.
Viszont Tamiék- illetve Mamáék feldobták hogy náluk elég nagy a préri elférnék ott- Tompán!
Sajna mivel a ház ott se egy hotel nagyság- ezért sátorozni kellene
Kérdés- erre vevők lennétek- e, illetve jó lenne e a bandának a szeptember harmadik hétvégéje?
Azaz 21- 22?
Ötleteket- megjegyzéseket várok!
2001es évjárat és elvileg 21000km van benne, de szervizkönyve sajnos nincs, de a kipufogó fütyülésen kívül nem látszik más "baja".
Szóval olaj, olajszűrű, levegőszűrű, 2 gyertya, hűtővíz. Ezeket akarom kciserélni. És gondolkoztam hogy ezek után (lehet hogy csak tavasszal) elvinném valahova szelephézag és karbiszinkronra.
Ezen kivül mit javasoltok?
Ja és még anyni hogy a hűtővíz tartály az a motor végén a jobb oldali műanyag idom alatt van igaz?
Köszi előre mindenkinek :)
Nem nagyon ide való téma de, meg szeretném kérdezni hogy a Miskolc Budapest közti autópálya szakaszra kell e matrica, motorkára?
Még álmosan pislogok ki a fejemből. A tegnapi napom nem a legjobb lett . Remélem a mai és főleg az este már jobb lesz.
Nem akarok túlzottan "rosszalkodni" mert félek hogy holnap
még rosszab lesz. De addig is
Jó lenne ha valaki mind a kettőt hallotta volna.