Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Szombat óta én is az ER5 tulajok számát gyarapítom. Kicsit halottak az itteni fórumok, de itt van a legfrissebb hozzászólás, ezért ide írtam.
És rögtön egy kérdés: valakinek volt már gondja az alapjárattal. Nálam folyton elmászkál, beállítom az oldalsó csavarral (1500 körülire), de ha megyek vele és megállok jóval magasabban pörög, 2500-2600 körül. Remélem csak egy karbitisztítást igényel.
Az még gombócból is sok...
Valami Kawás kiegészítőt még beszerzek addig, de a szívemnek én se tudok parancsolni
Ezt tapasztaltam én is az évek során, bár én ilyen téren elég szerencsétlenül választottam motort...
volt a veterán CB-m amiből jó ha 2 volt az országban, CB-1 sincs sok és igazából Inazuma is kevés van. Viszont jóval több fórumot olvasok mint amihez hozzászólok és azt látom, hogy a márkahűség önmagában kevés ha nincs mögötte egy jó társaság.
Ja- aki otthon hagyja a pólóját azt főzzük bele a bográcsba- előre szólok!
Meg persze nem a pólón van a hagsúly, de olyan szépen mutatnak a Hondások Kawasaki feliratos pólóban- Ittenem, Ittenem- örömkönnyek gyűlnek a szememben!
Biony ám, és van saját pólónk is, bár mi terveztük szerintem nem lett rossz? Természetesen aki akar csatlakozhat akár vehet eg ilyet is magának, de nem reklámozom, mert úgy is nekem kell megcsinálni!
Jahm ott van Norberto is pl. de ő most házat épít meg gyereket pesztonkál.
Igen alapvetően Kawasaki Er-5 talinak indult, hát sajna, vagy mi sokan megváltak a géptől, bár ezért nem neheztelek rájuk, csak ha nem Kawasakit vettek helyette!
de az első találkozónk igazi er5 tobzódás volt, ha jól emlékszem 18 db ER5-öst számoltam össze. Jól emlékszem?
Jeee
Itt mindig időben feltesszük a következő programot. Ettől függetlenül a banda tagja saját maguk is önállósítani szokták magukat, úgyhogy csak csapódni kell valakihez.
Bp-ről több állandó tag is van (remélem mondhatom így): Gadus, Kraszy, mhmax, Zarándok-&Zongorista...bocsánat, ha kihagytam valakit...
De alapvetően Kawás szív dobog a bandában- Er- 5 rulez!
Mona- légy szi ha lemész edzeni, akkor nézd meg a gumi fajtáját, mert ha nem akkor szét fogunk nyúzni ezzel!
igazából márkához már csak halvány köze van a dolognak.Hiszen a többségnek nem Kawája van.Pláne ER-5.Itt társaság a kulcs a dologban.
de most megyek edzeni és lecsekkolom, mert érzem, szét fogtok nyúzni ezzel :)
Olvasd el a 17687-es hozzászólásomat abban minden benne van amit a müszerfal izzókról tudni lehet (képpel-rajzzal).
Tudom mi árulja el, de bevallom baromira nem nézegettem.
Eredeti zzó 17659 hsz.- a tungsram megfelelője pedig a 17656 számú hsz.
Nincs mit!
Sajnos még nincs tapasztalat holnap rakatom fel.
Ja de béna vagyok- a nagy izzót cserél a tungsram 2 wattosára sokkal tovább fogja bírni! Nemrég linkeltem be a képét!
Tudja a pék fasza, az nekem még nem égett ki- de nemrég valaki bele mászott ebbe a témába- talán ő majd tudja
Milyen a guma amúgy? Tapasztalatok?
A gumin a felírat elárulja : 130/70-17 Diagonal , 130/70-R17 Radiál
Az R-betű a kulcs.
Próbáljuk összehozni a sok jó embert Laci!