Most kicsit félek ettől, mert nekem is olcsó platnim van. A kit-ben a két felfogató kicsit szűkíti a távot, remélem elég lesz. Ha mégsem, akkor meg abban bízom, hogy kicserélik a platnis változatra, mert a platnit nem fogom külön megvenni.
Hát ezzel azért vigyázz, mert elég széles az ER5 hátulja! Nem tudom GIVI-nél hogy van, de a Kappa karokhoz kapható KIT-et nem éri át az olcsóbb dobozokhoz kapható sima fém platni.
Egy hónapja én megszivattam magam ezzel, mehettem vissza kicseréltetni.
Nekem jobban megérte, platnival együtt vennem a KIT-et. És így megbízhatóbb is.
Szia!
Én is most szereltem fel a motort dobozzal, megvettem a Givi karokat+felszerelő KIT-et, mert ez a karok mellé nem jár. Erre már rá lehet tenni a monokey, vagy monolock rendszerű platnit.
Na igen, ez az, és így legalább hamarabb hozzájutsz. Akkor megoldjátok így? Fisi? Tényleg szívesen segítek bárkinek, szóljatok ha szükség van rám. :) De valóban logikusabb otthon a Vateráról rendelni, mint Kínából, ha az ár kb. ugyanaz.
http://auto-motor.vatera.hu/au...
Találtam vaterán is. Nem sokkal drágább és érte is tudok menni, mert bátyám is Ferihegy mellett lakik. Szóval részemről tárgytalan, 50 forint miatt kár lenne kacifántos utat tennie az árunak. Ha mást is érdekel akkor hozhatok több darabot, mondjuk azt nem tudom mikor tudunk összefutni, mert a hétvégi kécskei akció sajnos nekem tárgytalan családi okok miatt.
Sziasztok! Szeretnék dobozt rakni a mocimra, ha megveszem a givi karokat arra csak givi platnit lehet felrakni vagy bármilyen más dobozét(ami hozzá jár)? Érdemes olcsó neve nincs dobozt megvenni vagy inkább márkásat? Ha valakinek van eladó szóljon, köszi
vigyünk eldobható poharat, tányért?