A GPX=ZZR, ha jól tudom, csak valahol (amcsiknál?) ilyen névvel adták ki. Itt nem tudom tudják-e a választ (én nem), de ha nem jársz sikerrel, érdeklődj a ZZR fórumban, ott több esélyed van.
Mit össze kínlódnak evvel a rutymálék CB 1100-al itt is, pedig hát itt van az hogy nézzen ki egy klasszik motor!
Lenne egy kis cseppnyi esze a KAwának, erre raknának egy injektort és mehetne vissza a piacra- honda lenyomva!
Az lesz az idei fô tali helyszíne!
Ha már szóba került ,lenne is ötletem a Cblaci által emlegetett honda áldozatra vonatkozóan.
Papucsos jarokeretes vacka épp megfelelô lenne erre a célra, vacsorára meg keverjük magát a nagy szájú csirke pirclist!
Nyugodtan rakd bele a full szint akár XADO-t is a gépbe! Nem kell hallgatni minden hülye iromanyra.Amióta full szint van a gépben sokkal jobb a váltó is, pl. A Xado is jó anyag, ha nem akarsz géllel szórakozni akkor rakd bele a bekevert olajat!
Én is jó pár ezer km-en túl vagyok ezzel az olajjal, no problemo !
Képet a neten ilyen motort eladót sehol nem találtam!
Ilyet keresek holl láttál ilyet ?
Köszi!
Csak sokallom az árát!
A ZZR-t 90-es évek elején kezdték el gyártani! (lehet tévedek)
Egyébként gratula a motorhoz!
Lenne egy kis cseppnyi esze a KAwának, erre raknának egy injektort és mehetne vissza a piacra- honda lenyomva!
Örülök, hogy sikerült a sikerhez egy kicsit hozzá járulni!
így járt!
Ha már szóba került ,lenne is ötletem a Cblaci által emlegetett honda áldozatra vonatkozóan.
Papucsos jarokeretes vacka épp megfelelô lenne erre a célra, vacsorára meg keverjük magát a nagy szájú csirke pirclist!
Nyugodtan rakd bele a full szint akár XADO-t is a gépbe! Nem kell hallgatni minden hülye iromanyra.Amióta full szint van a gépben sokkal jobb a váltó is, pl. A Xado is jó anyag, ha nem akarsz géllel szórakozni akkor rakd bele a bekevert olajat!
Én is jó pár ezer km-en túl vagyok ezzel az olajjal, no problemo !