Nekem kb. mindegy mikor csináljuk.Magamhoz kell csak igazodnom.
Majd tolok fel képeket a telekről meg a házról.Meg néhány részlet infót is.Ha ezek megfelelnek akkor rajtam nem fog múlni a dolog.
Tényleg banda !
El kéne kezdeni szavazni mikor legyenek az idei talik , kinek melyik idopont lenne a jó !
Szerintem a fô tali legyen június közepén, ötlet ?
Tartam tuti megint a szokásos csütörtöktől vasárnapig.
Ezt megelozi a Zimi féle szezon bugyi buli ezt május környékére gondoltuk ha jól emlékszem még .
A fô bulit remélhetőleg Parabellum szervezi remélem Japu és Bokkon segitsegevel
Részletek késôbb ...
124 nap pihenés után elővettem a vasat és a tavaszi kis gondoskodását megkapva elkezdtem az idei szezont!
Mindenkinek balesetmentes gurulásokat kívánok!
Hát szerintem sikerült ezt eléggé túl bonyolítanod!
Figy- csak a 3 nagy égő amit szoktunk cserélni, eddig nálam a többi köszöni jól van- 48 200 km van a gépben...
Szerintem vegyél újakat a kawától- de csak a kisebbeket!
Egyszer ki lehet bírni a nagyobb összeget- aztán jó darabig no problem!
4 liter azért kell mert olaj tipust váltok,és kell a 3l + utántöltéshez.Leg közelebb már csak 3 l kell venni.
Van az ásványi Castrolból de azzal nem szeretném keverni a szintetikus Fuchs-t.
Nem volt semmi gondom a Castrolal, de olvastam valahol hogy hamisítják,ettől meg tartok.Meg hát a Fuchs az szintetikus.
Csak ismétlem de nekem volt a lánchoz csomagolva egy normál patentszem is a gumigyűrűkkel együtt.Nem volt könnyű összeszerelni de a végén megoldottam.Dereng mintha bizonyos teljesítmény határ lenne a patent alkalmazhatóságnál.Sokat még nem ment így tapasznyalat megosztás később.
Na igen, nekem meg pont a Castrol-lal volt ilyen érzésem. Motul-lal nem volt gond, de a Fuchs jött be a legjobban, ha meg azt nézzük, mennyivel olcsóbb a Motul-nál, akkor meg pláne. Én a Fuchs-ra szavazok, és Castrol-t többet nem fogok használni.
Szerintem érdemes próbálgatni az olajokat, különböző kopottság, használat mellet akár egyedileg is különbözhet kinek mi jön be. Annyira szerintem vannak jók a ma kapható olajak, hogy ha megfelelő minőségűt veszel bele akkor normál használat mellett bajt nem okozhat.
Én pl Fuchs-ot tettem bele és úgy érzem azóta csúnyábban veszi a váltó az egyest. De nem tudom az előző tulaj mit használt. Legközelebb valszleg castrolt teszek bele.
Majd tolok fel képeket a telekről meg a házról.Meg néhány részlet infót is.Ha ezek megfelelnek akkor rajtam nem fog múlni a dolog.