Hallod kispofam ha a Te vasadat is arra hasznaltak volna mint az enyemet az mar egy nagy kupac vas lenne egy telepen, aztan most epp kiviteli ellenorzeskeppen kileptetnem az orszagbol mint ocskavasat!
Ennek az utódja a DAEG. Csak hullámos féktárcsával, egyéb külsőt érintő változtatásokkal, és injektoros blokkal, tehát még jobb lett. Nem feledem soha azt az utat, amit Anti haverom ilyen ZRX-ével tetem meg, mint ami a képen van (meg van még neki) 120- nál 3000- es fordulat, atomstabil váz, brutál blokk- 122 ló 110 NM nyomaték- 250- es végsebesség.
Én 170- nél hagytam abba a huzatást mert akkor még mindig röhögött rajtam hogy nem merem húzni neki- már a motor!
Tényleg gyönyörű és nagyon mehet is. (Bár ha már ilyen stílusú motort keresnék, az a Zephyr amit korábban beraktál, na az etalon. Minőség, szépség, teljesítmény találkozása, legfelső fokon.)
És akkor a jelenleg (Japánban) kapható DAEG ennek a továbbélése, vagy az valami teljesen új fejlesztés? Műveljetek, lusta vagyok utána keresni a neten.
Majd amikor már Ti kawások fonott kosárban hozzátok a motorotokat a találkozóra én még akkor is begurulok a járókeretessel mert az enyém kb akkorra lesz bejáratós :)
A 250-es igen de amit beraktak képet az 500-as volt és az nem futott ZZR-ként! (ha jól emlékszem)
Az én volt ZZR-rem blokkja a 250-es GPX-ből származott!
Akkor papirkutyazz vazze ha mar ismersz engem!
Te mint kereskedő- semmi hír arról, hogy esetleg a DAEG meg fog jelenni itt Európában is?
Én 170- nél hagytam abba a huzatást mert akkor még mindig röhögött rajtam hogy nem merem húzni neki- már a motor!
És ím egy két szín variáns- lehet válogatni!
És akkor a jelenleg (Japánban) kapható DAEG ennek a továbbélése, vagy az valami teljesen új fejlesztés? Műveljetek, lusta vagyok utána keresni a neten.
he-he
Guszti forever
Az én volt ZZR-rem blokkja a 250-es GPX-ből származott!
Ha egyszer lesz egy ilyenem örökre elfeledem a többi motort!
Ez szerelem volt első látásra számomra!
Csak hát nagyon drága!
http://www.2ememain.be/moto/mo...
Belgiumban pl. van egy ZRX 1200R, szinte gyári állapotban, 4000 EUR-ért.
http://www.2ememain.be/moto/mo...
5000 meg szerintem sok egy 12-14 éves motorért szerintem!