Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fillérbaszás?! ugyan már! a mai világban, feltörekvő gazdaságban?
Most mi a probléma?

Ha visszakeresed mikor jött fel a "fillérbaszás" akkor láthatod hogy ehhez köze nincs. Sőt, talán még bátorkodtam írni olyat is, hogy néha még én is élek eme nagyszerű dologgal.

(segítek.. Heidenau vs egyéb más gumi téma volt amikor felszínre került)
Szia gadus!
Most már megfelelő az ülés magassága?
Köszi a választ.
No megszólalt a Rotschild a milló forintos zselésszaloncukor nyergével!
Különben is itt mindenki "fillérbaszó" (vagy valami ilyesmit írt ide valamelyik nem?)Ennyit a 100 euróról
Majdcsak eljön már az ideje annak is!
Er-a!
Elképzelhető, hogy ismerem CÁPÁt de biztos, hogy nem ezzel a nickjével. Egyelőre elképzelésem sincs, ki lehet az Ember, a kitöltetlen adatlap mögött.

Miért tüntessem el? Mi vagyok én? Nem én hívtam, nem engem zavar..és különben sem vagyok Admin.

További kellemeset
komolyra fordítva a szót, nagyon jó lenne már találkozni és dumálni egy jót!
hát itt az a menő nem?!
Már rémlik valami.
Az- és még vetítesz is itt nekem tééé- mozigépész!
örülök, hogy tetszik a kép, de hisz ti is ott voltatok!?
kisöccá volt a túravezető...
jó kis fillérbaszó, buzitalálkozós túra vót ...mi?!
Kisöccá nagyon ügyes
Ez nagyon jó lett!
ez az űr technológia...ezt te még nem ismerheted...kisöccá hozta magával...okosban....
és mi vittük magunkkal a hódra
Dipshit
Ha már ennyire jól ismeritek egymást CÁPÁval ahogy írja, tüntesd el innen.
grat Era

Heheheheeehe
Jövőre megkapjátok a régi fényképezőmet- ez elég furán rajzol
dehogy hantázom tesó...csak tudod a hold messze van...és messziről jött ember...........
Szia CÁPA!

Ne haragudj, de a hozzászólásaidat olvasva igen is sértő pár dolog amit írtál.

" Vetíteni azt nagyon tudtok, még egymás közt is, pfff er 5." - ez több okból is az.
1 - MI NEM VETÍTÜNK, sem egymás között sem másoknak.
2 - Azt írtad " szeretem a motorokat, típustól függetlenül, még az ER-5 is " , ne haragudj de a "pfff er 5" nem ezt mutatja.

3 - Itt mindenki személyesen ismeri egymást, sőt van hogy a családot is, így nincs szükségünk fotókra. Messziről jött emberek nincsenek közöttünk, csak te mert téged nem ismerlek.

Arra inkább nem mondok semmit, hogy neked nem tudnak vetíteni - felesleges.
" FÉNYKÉP? (nem mintha kíváncsi lennék rá, de tudom, hogy nincs...) " - Ha nem lennél kíváncsi rá, akkor nem hoznád fel minden hozzászólásodban.
(FÉNYKÉP VAN és ezt biztosan tudom) Keress vissza inkább számonkérés helyett! Egyet találsz, de neked nem fog megfelelni, mert Horvát túlás és nem Spanyol, de mindegy... Mi nem dicsekszünk fotók tucatjaival ilyen meg olyan külföldi túrákról...

"A kisujjából olyan többnapos túrákat ráz ki, és vezet le, amit az itt írogató emberek nagy többségének a képességét meghaladná, és csak álmodozik róla (ezért inkább motoros találkozókra jár)" - Gondolom számodra ez sem sértés.
Van itt aki több napos találkozót szervezett meg vetélkedőkkel és túrával, mégsem fényezi magát. Te vagy az aki képtelen megszervezni bármit is ezek szerint, ezért álmodozol.

És igen! Ez egy nyilvános fórum, de a sértéseidet és a képmániás kötözködésed tartsd meg magadnak.

"Szóval, no idegeskedés, ez mind színtiszta igazság."