Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Á mindig is tudtam, hogy némelyik szép nőnek ninc s ízlése... hogy is mondta CáPeti?- pfff Harley.....
Milyen póverről hadobál a csaj? Max. a V- rodnál, a többi eléggé felejtős...
Rendes motor kéne alá- szerintem...
Persze egy Kawára gondoltam- mondjuk erre Zimikém, Norberto- Nektek is küldöm!
NA ez még nem alázná ronggyá a Harley- ket, talán a V- rod megúszná a beégést- a többi nem annyira...

http://youtu.be/nCBcfIoDBsY
Ilyen hideg téli napokon a szobában ülve a net előtt mindig jóleső érzéssel töltenek el azok a videók amik a két keréken gurulás szépségeit mutatják be. ;)
Most futottam bele ebbe =- http://youtu.be/Anr2jV6A6Z0

Hátha valaki nem látta volna. :D

komment: A szöszi elég dögös csak annyi az egész szépséghibája, hogy inkább egy Harley reklám video szupermodellel és nem Kawa...
Még jó hogy oda írtam, hogy csak a trolljkodas végett van benne a TKB felirat...
Egyértelmű volt. Mondjuk amit nekem elküldtél póló háta képet, azon nincs rajta a TKB felirat, de ez ár szempontjából valószínüleg mindegy.
Nagyon tetszik a cucc!
Jövő héten igyekszem elugrani a fazonhoz, hogy meg tudja e csinálni, és mennyiért.

Ja... A nickembem az M a nagybetű: Mhmax
Hopp, el felejtettem oda írni, az Er5 a póló eleje, a koponya a háta, az ujjara a felirat az adott...
Drótozd oda!
Ja és über király lett a doboz. Csak le ne vigye a huzat a logókat!
ok!
csak a 2 pálesz beszélt belőlem, amit hazaérkezésem örömére ittam.
Olyan felirat sosem volt, hogy fisi vagyok a hegyről- sütök teát egyből..

A doboz meg a motorhoz van nem a TKB- hoz!

Mhmaxnak elküldtem a poló terveit- ide is felrakom, aki tud nagyon occón jó szitázást az jelentkezzen!
Sajna az Er5 póló ezzel a póló matricával nem készíthető el- nem adja jól ki magát a grafika így..

A TKB feliratok nincsenek benne az eredeti képekben, ezt esetleges vicces emberkék, illetve lenyúlások miatt raktam rájuk- tehát az alap full fekete..
és a TKB felirat? Meg hogy "Fisi vagyok"?

A logot én terveztem, illetve photoshoppoltam össze, neten talált "alkatrészekből"
Ez lett volna többek közt az új Er5 poló hátulján is- csak sajna ennek a legyártása nem lehetséges a birtokomban levő póló matricákkal, sajna ezt szitázni kellene, hogy jól nézzen ki...
A dobozok megvoltak rég- és azok nem is drágák darabja 11500 pizz volt- hát igen, a matrica...
Egyedit akartam, meg Kawásat- ez lett belőle !
Még hogy az én ülésem...Hát Neked mindjárt 2 doboz egyedi matricával?Burzsuj
Az áruk nem publikus!
No, én meg a nyamvadt időben újra gondoltam a dobozaimat!
Íme!
Parabellum, Neked külön is küldöm!
köszönöm!
Ilyen az, amikor az ember a gyerekeitől elkapja...
beteg vagy zimmedli? jobbulást
bátyjám gyerekkorában úgy "gyógyította" magát, hogy felült a jó kis simsonra és tett egy kört vele
mindjárt le is ment a láza
Kőkeményen!

Lehet, hogy ebből a qrva influenzából is kigyógyulnék, ha felülhetnék a gépemre.
Hehe, ez is biztos elvonási tünet!?!
Hogy én milyen hülyeségeket írok...Béke fasor...
Már nagyon várom azt az időt, amikor a Béka fasoron szinte 5-10 percenként elhúzott egy motor én meg azt találgattam, hogy na ez mi, mert jó hangja volt.
undorító
kicsit pesssszimista vagyok most, úgy érzem, sosem lesz itt a tavasz
várjuk már bükkzsércet, h újra találkozzunk
Eddig semmi bajom nem volt a hideggel, meg a hóval.
De ez a viharos szél, meg a latyak...brrrrr....