Á mindig is tudtam, hogy némelyik szép nőnek ninc s ízlése... hogy is mondta CáPeti?- pfff Harley.....
Milyen póverről hadobál a csaj? Max. a V- rodnál, a többi eléggé felejtős...
Rendes motor kéne alá- szerintem...
Persze egy Kawára gondoltam- mondjuk erre Zimikém, Norberto- Nektek is küldöm!
NA ez még nem alázná ronggyá a Harley- ket, talán a V- rod megúszná a beégést- a többi nem annyira...
Ilyen hideg téli napokon a szobában ülve a net előtt mindig jóleső érzéssel töltenek el azok a videók amik a két keréken gurulás szépségeit mutatják be. ;)
Most futottam bele ebbe =- http://youtu.be/Anr2jV6A6Z0
Hátha valaki nem látta volna. :D
komment: A szöszi elég dögös csak annyi az egész szépséghibája, hogy inkább egy Harley reklám video szupermodellel és nem Kawa...
Egyértelmű volt. Mondjuk amit nekem elküldtél póló háta képet, azon nincs rajta a TKB felirat, de ez ár szempontjából valószínüleg mindegy.
Nagyon tetszik a cucc!
Jövő héten igyekszem elugrani a fazonhoz, hogy meg tudja e csinálni, és mennyiért.
Olyan felirat sosem volt, hogy fisi vagyok a hegyről- sütök teát egyből..
A doboz meg a motorhoz van nem a TKB- hoz!
Mhmaxnak elküldtem a poló terveit- ide is felrakom, aki tud nagyon occón jó szitázást az jelentkezzen!
Sajna az Er5 póló ezzel a póló matricával nem készíthető el- nem adja jól ki magát a grafika így..
A TKB feliratok nincsenek benne az eredeti képekben, ezt esetleges vicces emberkék, illetve lenyúlások miatt raktam rájuk- tehát az alap full fekete..
A logot én terveztem, illetve photoshoppoltam össze, neten talált "alkatrészekből"
Ez lett volna többek közt az új Er5 poló hátulján is- csak sajna ennek a legyártása nem lehetséges a birtokomban levő póló matricákkal, sajna ezt szitázni kellene, hogy jól nézzen ki...
beteg vagy zimmedli? jobbulást
bátyjám gyerekkorában úgy "gyógyította" magát, hogy felült a jó kis simsonra és tett egy kört vele
mindjárt le is ment a láza
Már nagyon várom azt az időt, amikor a Béka fasoron szinte 5-10 percenként elhúzott egy motor én meg azt találgattam, hogy na ez mi, mert jó hangja volt.
Milyen póverről hadobál a csaj? Max. a V- rodnál, a többi eléggé felejtős...
Rendes motor kéne alá- szerintem...
Persze egy Kawára gondoltam- mondjuk erre Zimikém, Norberto- Nektek is küldöm!
NA ez még nem alázná ronggyá a Harley- ket, talán a V- rod megúszná a beégést- a többi nem annyira...
http://youtu.be/nCBcfIoDBsY