Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Használd egészséggel!

50 vagy 125 ccm?

Viszont kétütemű, ha csapatban hajtunk, én nem megyek mögötted!
Itt vagyok én is csirkeszárnnyal, hello!

Norberto: Csináltasd meg a dobot karácsonyi ajándékként! Nem is emlékszem hogy milyen volt a gyári hangja,mondjuk nem is bánom.... ! Szólj,és leadom a drótot Handónak megcsinálja pikk pakk!
Ez a plexis miatti szélzaj viszont szerintem is siskafüggő is részben,azt tudom hogy az én AGV GP1-es sisakomban elég nagy lesz a zaj.....
Milyen sisakot használsz?Nem azzal van a baj?
Majd lesz reális érv ha elkezd ciripelni a gyári dob.Kitartás.
gratula az új csirkeszárnyashoz, papucsos örülhet, lett egy párja a fórumon
aztán csak óvatosan a masinával és nem rögtön egykerekezni
amikor én még csak utas voltam a drag staron, akkor mi is megpróbáltuk, hát...nekünk nem jött be, egyrészt állandóan elcsúszott, elmozdult, kijött a fülemből, másrészt pedig semmit nem lehetett hallani, nem tudom, h milyen márka lehetett, de baromira nem jött be nekünk
papucsos aludt el?!
hát...szégyen, gyalázat csajok között elaludni
vagy a csajok nem szórakoztatták kellőképpen a férfinépet?
No most már addig elcelodott ez az elb..ott Honda popipárna, míg utana néztem ennek- annak.
Nos érdekes dolgokat fedeztem fel!
Kedves Hondasok!
A Kawasaki már a második világháború idején vadász, és bombazó repülőgépeket gyártott!
A kis Hondatok pedig a háború után kezdett egy kismotort össze eszkábálni, nos akkor miről is beszelunk!?
Üdv, én nem sértődöm meg , ha valakit érdekel nyugottan szóljon, nem lóverseny. Köszi.
köszönöm Fisi és Era
Hondával élvezet motorozi a Kawával meg meg sem kell tanulni, mert az meg annyira de annyira élvezetes, hogy szinte magától megy...
Popipárna huszár!
Na még ez a rossz szöveg!
Mert ami nem Honda az már nem is motor mi? Na tűűnés
Úgy legyen
Szívesen máskor is.
Ne aggódj egy Hondával élvezet lesz motorozni, könnyen meg fogod tanulni a kezelését.
Gratulálok!
Gratu hozzá!
Sziasztok
Ma elhoztuk végre az új motoromat (HONDA) Röszkéről
Nagyon örülök neki,minél töbször megnézem annál jobban szeretem
Köszönöm a fuvart Zoli Most már csak meg kell tanítanod menni vele
A hangját Én is nagyon élvezem, annak ellenére, hogy az enyém nem szól olyan nagyot (még) , de a szélzaj már kissebb tempónál is rendkívül zavaró, és fárasztó. Erre Én is csak akkor jöttem rá, amikor elkezdtem használni.
Persze egyeztess a főnökséggel, aztán majd megbeszéljük a részleteket...

Egyébként nálunk is így megy, lassan már egy féléve próbálom meggyőzni az asszonykát, hogy milyen jó lenne nekünk egy szép kis handó dob, bár eddig sikertelenül
Sajna nem tudok reális érveket felsorakoztatni mellette...
Holnapra mondok választ neked jó? De korrekt ár szerintem. Gondolom futárszolgálattal küldenéd le ugye? Bevonom az asszonyt is!
nem fekete, hanem sötétített(pirossal jelöltem a karcokat)
Árban meg legyen a kelomotorsosnak a fele mondjuk 5e.
Menyiért adnád? Fekete ugye?