Ne aggódj Gadus eddig három van- ebből egy - mert Zimi úgyis W 800-as Kawát akar.
Megint egy mínusz mert az egyik segédmotornak álcázott nagymotor , a maradék egyet meg nem számoljuk mert az aki papucsban motorozik, az nem számít!
Szal akkor mi a baj?
HA túl sokan lesznek, majd kiválunk, és alakítunk kegy full kawasakis bandát! Csak vicc volt- addig amíg Kawa jel van a hátukon, nincs baj velük, az megállítja a madárinfluenzát!
Tudom Ferikém, 8 évig Mz- tem! Múltkor látható is volt, milyen gyönyörűen nézett ki a gép!
Norberto!
A barna Zrx- be én is benne vagyok! Alakítunk egy Zrx- es bandát!
De oda Hondasok nem tehetik majd be a lábukat! Kivéve Zimi, és az én kós feleségem!
De őket is kotelezzuk, hogy át kell a csirkeszarny jelet Kawasakira matricázniuk!
Egy Schubert C1-et használok. Már el van lapulva egy kicsit belül a párnázat, ezért tuti hogy nem a gyári értékeit hozza (maga idejében a legcsendesebb sisak). A 100km/h-nál gyárilag megadott asszem 85 körüli decibel sem lenne sokkal kellemesebb.
Egy pár füldugó 40 forint. Bedugom, és a szél jelentős része megszűnt.
Funkcióit tekintve a sisak kurva jó. Pótolhatatlan tulajdonságai vannak társaihoz képest, tehát lecserélni újabbra tudnám, de erre nincs 60-100 ezrem.
Jó a Honda! :D Igaz hogy a sportmotor kategóriában 1984-ben a Kawasaki GPZ 600 lett az abszolult első,mint technikailag,mint formailag,magyarul minden téren! Erre "lázadtak" be a Hondánál és hozták piacra a CBR 600 at 1987-ben,utána viszont a Honda vezetett asszem töb mint 10 évig! A Suzuki meg a Yamaha még csak vergődött ez időben.....
Megint egy mínusz mert az egyik segédmotornak álcázott nagymotor , a maradék egyet meg nem számoljuk mert az aki papucsban motorozik, az nem számít!
Szal akkor mi a baj?
HA túl sokan lesznek, majd kiválunk, és alakítunk kegy full kawasakis bandát! Csak vicc volt- addig amíg Kawa jel van a hátukon, nincs baj velük, az megállítja a madárinfluenzát!
Norberto!
A barna Zrx- be én is benne vagyok! Alakítunk egy Zrx- es bandát!
De oda Hondasok nem tehetik majd be a lábukat! Kivéve Zimi, és az én kós feleségem!
De őket is kotelezzuk, hogy át kell a csirkeszarny jelet Kawasakira matricázniuk!
Egy pár füldugó 40 forint. Bedugom, és a szél jelentős része megszűnt.
Funkcióit tekintve a sisak kurva jó. Pótolhatatlan tulajdonságai vannak társaihoz képest, tehát lecserélni újabbra tudnám, de erre nincs 60-100 ezrem.
125 ccm
Majd igyekszem elöbb megtanulni váltani
Hát igen bíztos addigra sokat fejlődtek az emberek
Úgy lenne kerek a világ, hisz mind a három más szempontból verhetetlen...
Úgyhogy már csak a pénz kellene, mert az elképzelés kerek
ezer bocs
Tavaszra lecserélem, már amúgy is 5 éves.
Egyébként nem annyira xar, mint a lelőhelye alapján gondolnátok, de ez csak akkor tudnám meg, ha lefejelném az útpadkát, igaz?