Az én motorom most 30 éves.
De van egy komplett másik!
És télen szerviz van! Persze ha gépész iskolád van akkor sámli baj!
Ha nincs akkor iratkozz be !
Még nem most akarok venni, majd nyár elején, de max a siroki találkozóig. Azért kérdezgetek ennyire előre, hogy el tudjam dönteni hogy melyik a jobb motor, de szükségem van más tapasztalatára. Nagyon tetszenek ezek a kis 125-ös motorok, főleg a Honda Shadow VT 125 meg a Yamaha XV Virago 125. Ha nem ajánlotok ilyen öreg vasakat akkor tetszik még a kínai Keeway Superlight 125, nagyon jó ára van újonnan, de sztem ocsmány hangja van. Esetleg ahhoz tudtok valami ütős kipufogót?
Sziasztok! Nagy segítséget kérnék! Kategória váltás elött állok és a kiszemelt motor a Honda shadow vt 125. Mint tudjátok ezek már régi gépek, többnyire '99 körüliek. A nagy kor miatt mennyire megbízhatóak? Illetve mi az ami hamar tönkre megy benne? Mire kell figyelni vásárláskor?
Sziasztok! Pitbike-ot szeretnék venni ,de milyen márkát?Melyik az a típus ami minőségileg kiváló? Cross-ozásra használnám első sorban
és úgy tervezem meg is tartanám végleg.Mivel 160 cm magas vagyok így nem próbálkoznék meg normál méretű cross motorral.Ha van tapasztalatotok esetleg ismerősötök aki tudna nekem segíteni nagyon szívesen venném!Előre is köszönöm! :)
Én csak a Shoei-ről tudok nyilatkozni. Ott az "után"gyártott amerikai, és annál állítgatni kell egy kicsit a plexi felfekvését, de azt mondják, hogy az is jó.
A többi? Ki tudja? Szerintem bele lehet futni sz@rba is.
hello!
haveromnak van egy derbi senda 50-es motorja és huzza a gázt és olyan mintha a kuplungot huzogatná folyamatosan és gyenge..lehetséges h elkopott a gyűrű vagy kuplung baj lehet ?
De van egy komplett másik!
És télen szerviz van! Persze ha gépész iskolád van akkor sámli baj!
Ha nincs akkor iratkozz be !
( Na jó, abban is van igazság, amit Te mondasz. )
530 O gyűrűs.
Nyílt egy új webáruház főként keleti motorokhoz,és tuning cuccokat árul.
Nézzétek meg ti is.
Vannak jó dolgok, olcsón!
http://simson-keletimotor-alka...
és úgy tervezem meg is tartanám végleg.Mivel 160 cm magas vagyok így nem próbálkoznék meg normál méretű cross motorral.Ha van tapasztalatotok esetleg ismerősötök aki tudna nekem segíteni nagyon szívesen venném!Előre is köszönöm! :)
Pontosabban 15999.
A többi? Ki tudja? Szerintem bele lehet futni sz@rba is.
De az életed múlhat azon, hogy jól látsz-e!
mérjetek kompressziót és rögtön kiderül. ha van kompresszió akkor kuplung
haveromnak van egy derbi senda 50-es motorja és huzza a gázt és olyan mintha a kuplungot huzogatná folyamatosan és gyenge..lehetséges h elkopott a gyűrű vagy kuplung baj lehet ?