Sziasztok, végre összejött a pénzem és mindenképpen motort szeretnék venni, mert az autót nem nagyon tudnám fenntartani egyetem mellett és csak hétvégente űzném mint hobbit, teljesen kezdőként épp ezért nem is szeretnék 125ccm fölé menni és a környéken nekem ez pont elég lenne. Viszont a nagy problémám,hogy 189cm vagyok kb és minden általam kedvelt motort úgy látszik el kell vessek a magasságom miatt?!
Amik nagyon tetszenek:
Yamaha Ybr 125
Keeway Rkv 125
Yamaha Yzf r125(imádom,de állítólag ilyen magas embernek iszonyat kényelmetlen)
Ajánlották nekem a honda varaderot,mert az elég magas,de sajnos nem tetszik és csak régieket lehet kapni.
Amit ajánlottak és tetszik is az a derby terra adventure 125,de az sajnos csak újonnan szerezhető be több mint 1.300.000-től és én max 1 millió forintot szánnék a motorra.
Esetleg nincs olyan,aki kb ilyen magas,mint én és a fent említett motorok egyikét használja? Mert mást nem nagyon találtam ami tetszik,choppert nem szeretnék és a többi enduro,cross egyáltalán nem nyerte el a tetszésem.
Eladtam egy kocsit. Két kérdés:
1. Eredeti példányt kell bevinni az ocsmányirodába?
2. Ahhoz, hogy leadjam, kell valamilyen meghatalmazás, ha az autó nem az én nevemen van?
Sztem nem. Van pár gép amiről tudom, h sokat eszik, de az RN22-ről ezt még nem hallottam...viszont olajat azt hamizhat, mert azt szokták...
Az R1-es fórumba biztos jobban vágják.
Kis segitséget szeretnék kérni, halgassátok csak! link
5 mp nél a videón megszaggat a motorom... de nem mindig csak ha jobban kigyorsítok, nem veszt az erőből inkább olyan mint ha ott egy ezred másodpercre kétszer egymás után megcsúszna a kerék. 8-10 ezernél csinálja ahol a legjobban tol. Valami tipp? Nem jövök rá, a bükközés előtt meg nincs időm szétkapni...
Ráadásul én lennék az első motor mert az enyémen van a GPS konzol. Románul nem tud egyikünk se , bár nemzetközinek nemzetközi lenne a társaság (2 magyar, egy amerikai és egy kettős magyar-amerikai állampolgár)
Én is tartok kicsit a nem megfelelő papír hiányától - nem hiányzik egy borsos büntetés. Úgyhogy akkor marad az imádkozás, hogy megjöjjön a "papír" időben .
Köszi a válaszokat :)
Tavasszal szeretnék venni egy R1 (RN22-es) "csodát". Az lenne a kérdésem, bár tudom hogy egy motornál nem a fogyasztás a lényeg, hanem mit kapsz érte...de tényleg 11-12 litert fogyaszt közúton kultúrált motorzással egy R1?
2 ember nem nagy csapat.
ha esetleg jól tud valaki románul meg lehet kockáztatni avval az ideiglenes papírral menni, de az csak itthon érvényes
én tuti nem mennék jogsi nélkül semerre, max ha sokan vagyunk
olyan már volt hogy megállította az elsőt a helyi seriff, aztán amikor leálltunk mögé vagy még 8an akkor elhajtott minket mindenféle ellenőrzés nélkül
Illetve Romániában mennyire érdemes ezzel reszkírozni? Jellemző, hogy igazoltatják a motorosokat? Nézik a lejárati dátumot? Büntetési tételről van valakinek tapasztalata?
Szerintetek, ha ma kértem a jogosítványom megújítását, úgy, hogy az okmányirodában veszem át (emailben értesítenek ha megjött) szerintetek mikorra kapom meg.
aprilia rs, cagiva mito, suzuki rgv, yamah yzf, derbi gpr. van egy pár de hahun beállítod a részletes keresőt arra amire akarod és meglátod a kínálatot. vagy megteheted ugyanezt a mobile.de-n is
Sziasztok. Az lenne a problémám hogy van nekem Kawasaki KDX 125SR motorom. Tettem fel galériát a hibáról. Nem motorikusan lesz vele a gond Mentem vele karbi tisztítás után 1 kört és a 8-10 perc alatt az aksi elkezdte ereszteni a savat, és ugyanúgy nem pörög ki, dadog,alapjáraton pedig nagyjából jó. A gyujtás vagy valami zárlat okozhat ilyet?
Sziasztok!
Valaki tud esetleg induló motorszerelői képzést Debrecen környékén?
Mert tudom hogy Pesten akad de a pénztárcám ezt nem igazán támogatná.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Amik nagyon tetszenek:
Yamaha Ybr 125
Keeway Rkv 125
Yamaha Yzf r125(imádom,de állítólag ilyen magas embernek iszonyat kényelmetlen)
Ajánlották nekem a honda varaderot,mert az elég magas,de sajnos nem tetszik és csak régieket lehet kapni.
Amit ajánlottak és tetszik is az a derby terra adventure 125,de az sajnos csak újonnan szerezhető be több mint 1.300.000-től és én max 1 millió forintot szánnék a motorra.
Esetleg nincs olyan,aki kb ilyen magas,mint én és a fent említett motorok egyikét használja? Mert mást nem nagyon találtam ami tetszik,choppert nem szeretnék és a többi enduro,cross egyáltalán nem nyerte el a tetszésem.