Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És ha közben ő összetöri magát, akkor téged lecsuknak, mert a gépet odaadtad olyasvalakinek, akinek nem volt jogsija. Az adásvételin nemcsak dátum kell, hogy szerepeljen, hanem óra, perc is, különben bajod lehet belőle! Egyébként meg az átíratáshoz nem kell jogsi! Ne a Te bőrödön spóroljon!
szerintem kel rá dátum mert ha eladod jobban jársz ha utána az okmányirodába röktön! beviszed megmutatni hogy már elatad mert akkor már semi nem terhel de hát dátum nélkül nem hiszem hogy elfogadják,meg ha meg is irod a papirt és történik valami az ügyvéd sem olcso tehát szerintem a legjobb ha normálisan csinálod biztos még többen is fognak jelentkezni a mociért sok sikert
Nem csinálunk ilyet.

Semmiképp.
Sziasztok!
Nem tudom,hogy jó helyre írok-e de szeretnék egy kis segítséget kérni!
Van egy Aprilia Tuareg 125 cm-s motorom,és eladásra került a sor,minden papírja megvan(forgalmi, törzskönyv,biztosítás,műszaki stb..) Na már most az a helyzet,hogy jelentkezett egy vevő hogy megvenné,de azt mondta,hogy ne írjunk az adásvételire dátumot,mert még nincs meg a jogsija és csak jövő áprilisban szeretné átíratni,azt mondta hogy írunk egy szerződést arról hogy áprilisig kötelező neki átíratni a motort,és hogy addig nem fogja használni,na most az lenne a kérdésem,hogy ebben a szerződésben mik szerepeljenek és hogyan....mert ugye ha áprilisig történik a motorral valami az ugye az én nevemre jön(gyorshajtás,baleset stb..)
Előre is köszönöm a segítséget!
Sziasztok!
Írj egy mailt a postafiókomra, és küldöm.
Hello

természetesen két db VF kipuf küldjek fotót egyik már fent van és fekete mind2 végre akkor a másik és felkerülhet.
üdv
Rendben kösszi csúúcs :)
vasárnap nem fog esni úgy néz ki :)
telószámod megadod nekem.
ciao
Felszerelem, gyere. Nem fog sokba kerülni. Mi lesz, ha esik?
Itt vagyok. gyere. Feltehetjük, de a hangtompítót hozod hozzá?
Vettem egy sebring leömlőt és azt azért nem tudtam felrakni mert alul van egy csavar ami megakadályozta az összekötő rész nem tudom hogy bezavarhat e.
Fel is tudnád tenni nekem term. kifizetném ?
még széép rendben :)
Akkor tuti passzolhat az enyémre.
Ha hétvégén ráérnél akkor lemennék érte.
üdv
Egy tank benzin 5400 Ft. Ennél olcsóbban nem kapod sehol.
Nem probléma
holnap is jó :)
köszi
üdv
Hello

Jóól néz ki szép állapotban van!Mennyiért adnád oda?
Nem baj, ha délelőtt teszek fel képet? Nincs itt a gépem. Vettem egy olyan motort ami teljesen ép volt, alkatrésznek, és arról maradt meg!
képet tudsz küldeni róla?
idaho@freemail.hu
paramétereket tudsz küldeni úgy mint átmérő és kerülete a leömlőnek.

kösszi isten vagy!
üdv
Nem mondod hogy van egy badacsonyba ott nyaraltam :))
Mennyiért adod?fehér az van :))
Gyári vagy hasonló karakterű?Képet küldesz róla idaho@freemail.hu
Egy kis olvasni és nézegetni való:
http://forum.origo.hu/topik.js...
4 a 2 be!
Badacsonyba!
Fehér kesztyűt hozz magaddal ha jössz!
Szia Oszi! Nem akarsz meglátogatni? Talán jövőre oda tudok menni Komáromba.
CBX750-en 4-2 rendszer van.
Nah az süti de 4 a 2 be vagy 4 az 1 be mert nekem az előbbi lenne szükségem.képet küldesz nekem ?idaho@freemail.hu ra küld Hova kéne menni érte?
üdv
köszi a választ!
Miért kell neked csak leömlő? Nekem , leömlő van felesleges. A tiedre is jó. De el kellene jönnöd érte. És nem krómos, hanem fényes-fekete.
sziasztok! érdekes kérdés: nem tud valaki olyan könyvet, dokumentumot, bármit amit motorszerelő-tanfolyamokon használnak? vagy esetleg bármit, amiből az alapokat el lehet sajátítani kezdő szinttől? mindenféle kapcsolódó anyag érdekelne! (nem könyvből akarom megtanulni, csak kell egy kis segítség)
köszi