Helló nem tudom hogy az én levelemre válaszoltad azt hogy elkelt vagy hogy írjak email címet ugy hogy itt a címem kz1000@freemail.hu van sebváltó konzolod akkor légyszi írj + ha van kép is jó lenne meg az ár.kössz
Szerintem ez a legbossazntóbb! Mert így rángatja a motort, idegesít, és cserélni kell, holott amúgy még menne sokat. A gyári láncom nekem is így készült ki, kb 20e nél, most CZ van rajta, abba már van 27e kb. A következő is az lesz, aranyszínű.... Bár a színt nem én választottam, nagyvasról ilyet küldtek...
Valóban nincs! A keresőben Hyosung szóra elsőként hozza. Szerinted hogy lesz ebből alkatrészvásárlás,ha az oldal keresése is gondot okoz? Az egyéb hirdetések is max tizenöt perc alatt átláthatóak.
Nem biztos, csak tipp, lehetséges, hogy a láncszemek be vannak ragadva. Tehát nem hajlik a lánc, hanem fixen állnak azon a szakaszon a szemek. Kézzel tudod végig nézni, úgy, hogy a láncot körbe forgatod, és közben a szemeket megpróbálod fel-le megmozgatni.
üdv emberek egy kérdésem volna.
a gép néha eléggé ráz a lábam környékén (GT650r).A láncra gondoltam hogy az lehet a ludas.Felemeltük a hátulját,beindítottam sebességbe raktam és forgás közben a villa tetején eléggé ugrál a lánc.megnéztük a kis lánckereket de nem láttam gondot, talán egy nagyon picit üt az első fogaskerék,ami talán fél milliméter.Ez lehet a gond? Vagy már rossz a lánc? Véleményeket tapasztalatokat köszönöm.:-)
Jó tudni a postaköltséget xD
Nem rendeltem még külföldről, de nem is igen fogok...
3777Ft-ért a használtat írja.
Plusz még a posta 5247Ft, ha csak a használt benzincsapot rendeled.
Így van 9024Ft-ért egy használt benzincsapod.
Engem érdekelne a jobb oldali kormánykapcsoló, ha van. Mennyibe adnád?
a gép néha eléggé ráz a lábam környékén (GT650r).A láncra gondoltam hogy az lehet a ludas.Felemeltük a hátulját,beindítottam sebességbe raktam és forgás közben a villa tetején eléggé ugrál a lánc.megnéztük a kis lánckereket de nem láttam gondot, talán egy nagyon picit üt az első fogaskerék,ami talán fél milliméter.Ez lehet a gond? Vagy már rossz a lánc? Véleményeket tapasztalatokat köszönöm.:-)
Jövőre csak cserélem, idén meg elég sokat ment így szóval azt a 300-400km-t ami még előtte van már csak kibírja :)
www.hyosungsource.com/
Míg nem cseréled, úgy állítsd, hogy sehol ne legyen túl feszes!