Abból kiindulva, hogy gumisnál volt -és reménykedve, hogy azok nem teljesen dilettánsok- a jól észrevehető kerékcsapágyhibákat kizárva, mástól mitől? Bizistók nem okoskodni vitatkozni akarok, hanem tanulni, mert ez a márka okozott már meglepetést nekem.
srácok...ha elrepedt a kiegyenlítőtartály...( minimáis víz marad benne) de a motor nem melegszik az okozhat bajt? a venti nagyon ritkn kapcsol városban kijelzőn vízhőfok perfekt.
köszi előre is
Eladóvá vált szeretett Hyo-m! 2006 os 26000 km-el! hyo szervizben a gyermekhibái mind kijavítva!
Nagyon megbizható végig szervizelt , friss,2015 08-ig műszakis! Uj DID láncszett,olaj,szűrők,folyadékok cserélve! GT650 R változat! Igy kényelmesebb de aki akarja egy fél nap alatt visszaalakithatja adok hozzá minden cuccát az utolsó db csavarig kizacskózva gondosan tárolva! 2 motor egy áráért
Ár: 570 e. Nagyrobogó vagy túraenduró csere is érdekel !
Kiderült, hogy az első tengelyem el van görbülve, a kormánycsapágyaknak sanyi, a görbe tengely miatt a fékbetétek aszimetrikusan koptak(kuka), de a lényeg és ezt minden túrakormányosítónak jó lesz észben tartani, hogy az üléspozíció megváltoztatásával elkönnyítjük az első kereket, emiatt kezd el csapkodni. A hátsó rugóstag előfeszítésének állításával, valamint a felső villakifli állításával kell kompenzálni az első villa dőlésszögén. Jó kis tour volt mire kiderült
a kipufogóhoz rendeltem nála tömítéseket (4000/ pár +posta) mielőtt indultak akkor adta föl postán.
Ja egy előző rendelést sikerült szét barmolni. De ezeket sikerült szépen berakni. Ez előtt 100km-enként raktam bele "hőálló" tömítést, ami teljesen eltünt ennyi km alatt.
Üdv mindenkinek.Tud esetleg valaki Telefonszámot olyan embernek aki ért a hyosunghoz? Lenne egy két kérdésem mert most állok motor vétel előtt és nem akarok hülyeséget csinálni mert jelenleg amit most ajánlanak túl szép hogy igaz legyen. Köszönet előre is.üdv
Lehet, hogy mégsem vízpumpa lesz...elvittem ma szervízbe, ott egy olajcserét javasoltak, meg hogy vagy a vezérműlánc lazult ki vagy főtengely...
Rossz minőségű olaj okozhatja a csattogást?
De azért meg kellene majd csináltatni.
Vagy ha nem látszik, akkor méréssel, de akkor nagyon kicsit görbült.
köszi előre is
Nagyon megbizható végig szervizelt , friss,2015 08-ig műszakis! Uj DID láncszett,olaj,szűrők,folyadékok cserélve! GT650 R változat! Igy kényelmesebb de aki akarja egy fél nap alatt visszaalakithatja adok hozzá minden cuccát az utolsó db csavarig kizacskózva gondosan tárolva! 2 motor egy áráért
Ár: 570 e. Nagyrobogó vagy túraenduró csere is érdekel !
Ahhoz, hogy ne sérüljön, nem volt egyszerű, de átgondoltan meg lehet oldani.
Nehéz volt berakni?
a kipufogóhoz rendeltem nála tömítéseket (4000/ pár +posta) mielőtt indultak akkor adta föl postán.
Ja egy előző rendelést sikerült szét barmolni. De ezeket sikerült szépen berakni. Ez előtt 100km-enként raktam bele "hőálló" tömítést, ami teljesen eltünt ennyi km alatt.
http://youtu.be/kGNEmIsZrXk
Valakinek ötlete?
Rossz minőségű olaj okozhatja a csattogást?
Valakinek van HYOSUNG RX 125öse? Véleményt tudnátok róla írni? Megbízhatóság, magyarországi alkatrészellátottság stb.
Köszi előre is!
Kontaktos az üresjárat kijelzőm, (villog a N). Hol pucoljam? Előre is kössz.
Mondtam, hogy ha ezüst vázas, akkor fenn áll a dolog.