Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok husqvarna 610 hez keresek kipufogó könyököt.
2006-t itt találsz, nagyot nem fogsz tévedni!
http://www.husqvarna-motorcycl...
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni 2007évj TE510-es motoromon szerének szelephézagot ellenőrizni és nem tudom hogy mik a gyári értékek ha esetleg valakinek lenne magyar szerviz könyve aszt a részt kimásolná elküldené a bela.agoston@freemail.hu címre az nagy segítség lenne.
Előre is köszönöm
Sziasztok!
Esetleg volna valakinek wre125 bontott alkatrészei?
Henger+dugó,főtengely érdekelne 98 -évjáratú a gépem.
Üdv
Per gumma?
ötezer
Köszi, ezt a két címet írtam ki én is. Holnap reggel csörgök is rájuk.
Foxy-nak nem kell. Ha érdekel, akkor szólj, hogy mennyit ér Neked
engem is érdekel, majd ha husagörlnek nem kell és az ár is jó
Igen, C2-es. Oks, csinálok képet és küldöm...
Küldenél ide képet: husabergirl@gmail.com

A mitas C2-es?
Szia!

Hátsó 130/80 R17 Mitas
Első 4.10 R17 Wee Rubber

Én háztól vettem. Ha valakit érdekel, akkor eladom. Állapota kb mint a képen. De fotót is csinálok ha kell.
Sziasztok!

Megtudja nekem mondani valaki, hogy ezen a gépen milyen gumi van?
Pontos méret és márka kellene!
Vagy hol tudok kapni legalább 100 széles első és 130-140 széles hátsó cross gumit 17 colos felnire?

Foxy
Két ünnep között voltam lent megnézni akkor mondta a csaj hogy van már rá egy árajánlat ami picivel alacsonyabb mint a kikiáltási ára. De megnéztem beleszerettem hiba lett volna nem megvenni, 3.-án vittem is a papírokat a pénzt és el is hoztam.

Köszi!
Köszi!
Akkor Te vitted el előlem!
Szerintem egy-két ezerrel jobb árat adhattál...
Még egyszer grat..!
Ha nem gond, a nagy egyetértésben kisegítelek. Jó lesz bele, az enyémben szerintem pont olyan van amilyet néztél: YTX-14-BS/51214 (ez áll az akksin). Az első rész az általános tipus olyat kell keresned, ha más gyártót választanál, de nem nagyon fox találni... A második pedig a Banner saját kódja, szal ha bemégy Bannerékhoz, bemondod azt a számot és kapsz egy megfelelő akksit. Olyan 10-13k az ára. Elvileg zselés és neked kell feltöltened.
Ha már fals tényekre támaszkodsz :), meg kell kérdeznem: sok kék-sárga 2007-2011-es évjáratú haski-t láttál? Nem?! Akkor - mivel szerintem 1-et sem - ez azt jeleni, azt egyenesen utálják az emberek, de a fehér-pirosat imádják, mert olyat láttál... Bár az is lehet, hogy a Husqvarna kék-sárga-ról színt váltott piros-fehér-re és így nem is gyárt kék sárgát... ("tény és való" ) Tömegcikk.
Egyetértek!

Tegnap bizti hibám volt megtaláltam... Kell aksit is vennem. 12v 12Ah 100A gyújtóárammal az a gyárija? Esetleg magasabb gyújtóáramos mehet bele? Láttam egy Bannert 200 A-val.
És tény és való hogy a fekete-pirosfehér színkombináció a kedvelt.
Ezzel a legkevésbé sem azt állítom hogy a sárga kék nem szép.
A lényeg hogy ott a nagy H.
Köszi szépen.

Igen az.
Helló!
Grat a szerkezethez!
Ez a bankos gép?
Tömegcikk! De ha már előhozakodtál vele, semmi köze a "kedveltebb színkombináció"-hoz a piros-fehérnek...