Lefüstölni jó lesz az még egyszer,másik az hogy szélén még lehet közlekedni, majd mek körb körbe . A szín meg ízlés kérdése nekem pont a a sárga kék nem jön be.
Azt nekem is kell, a hátsót az biztos. Néztem már sok félét de még mindig nem tudom melyik legyen.. Tipp? Én arra gondoltam hogy ismét Pirelli Diablo Corsa III-at rakok fel...
Sziasztok ! Kellene nekem olyan emberek segítsége akiknek volt 410 es TE ! A prombléma hogy a gyujtásommal van valami,CDI re gyanakszok erősen, alapjáraton össze vissza jár,(karburátor állítás nem javít a dolgon) elvileg apám szerint(autoszerelő) össze vissza adja a szikrát,sokszor akkoris ad amikor nem kellene,és gyári 70 es hézaggal nem indul,és nem pörög ki,de viszont pipa nélkül 1 cm ről is brutál kék szikrát ver,ugy hogy alig rugok rá. Ezek annyira nem is vészesek,a legroszabb hogy mikor megyek vele 5. be vagy 6. ba semmi ereje nincs,csak dadog nem pörög ki... Szerintem ennek nem kellene ilyennek lennie!
Sziasztok ! Egy kis segítésget szeretnék kérni olyan ügyben,hogy egy 1992 es TE 410 hez kellene nekem kapcoslási rajz! Szarakszik a gyujtásom,rá kellene próbára rakni a babetta CDI-t,de így nemtudom mit hova ! Ha valaki valahonnan tudna nekem egy másoaltot küldeni,azt nagyon megköszönném ! BUÉK!
Hát most 7500 van benne, egy kis olajfolyás van a hengernél gondolom ugyanaz baj vele mint neked volt. Tényleg tömítés mennyi volt vagy kellett mást is cserélni?
Nem volt vele semmi gond, és nagyon kevés kilométer volt benne, talán 2500 amikor én ott voltam a KTMel náluk, ő ment az enyémmel én az övével, akart rá tetetni sport dobot is de azt nem tudom hogy sikerült e neki.
Azért érdeklődtem, mert úgy néz ki hogy azt veszem meg holnap. Kecskeméten van a Merkantil telephelyén.
Még egy barátom lejön velem rákukkant, és ha nem találunk valami kizáró okot akkor elhozom. Te tudsz róla esetleg valamit? Mennyi kilométer volt benne? Volt e vele valami (baja)?...
GIKI: Köszi szépen, jó gazdája leszek.
Műszaki vizsga érvényes: 2012/4"
Heeeee?
null
Azért érdeklődtem, mert úgy néz ki hogy azt veszem meg holnap. Kecskeméten van a Merkantil telephelyén.
Még egy barátom lejön velem rákukkant, és ha nem találunk valami kizáró okot akkor elhozom. Te tudsz róla esetleg valamit? Mennyi kilométer volt benne? Volt e vele valami (baja)?...
Üdv
Nem tudod megmondani hogy kié az a gép ott a galériádban?Ami a KTM-el van egy mappába.