Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De egy motoron úgyis látszik a használatból eredő nyomok. Nem én meg se néztem , hogy mennyi van a motorban mikor vettem. Átnéztem láttam azokat az alkatrészeket amik a használat során legömbölyödnek, meghallgattam, megalkudtam és elhoztam.

egy deknit hiába festenek le látszani fog a csizma által okozott kopás. és még ritkább esetben csrélik ki, mert nem 2ft a másik.
Na ez már hihető,az a baj hogy szinte mindenki kiköti a km ora számlálot és az üo méröt ˙(tisztelet a kivételnek) bízva a jobb eladhatóságért az új tulaj meg csodálkozik hogy ennyi km alatt tönkre megy egy motor...
így van, azért volt furcsa a 9e km.
Az reális!
bár az enyém ktm 2005- ös 520 óra és 27e km van benne, ha vki akarja használni a motort akkor szaladnak az órák bele
Magyar bajnokságban 2-3 futamot futott (jól emlékszem 2006ban) fiatal srác ujonann kapta. nyitva nem volt még (motorja).
Keresd vissza!

0,05 és 0,05 2006-tól
Én nem tudok róla semmit,de azt a 9000-km te sem hiszed el remélem
Enyém 08-as alig használom és van benne 6500-km és 150 üó,és ezek valós adatok,2005-be meg 9-e,na neeeeee,de lehet szerencséd is, csak én ebben nem hiszek ez M ország
És azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy a használtautón hirdetett 2005-ös smr-ről tud-e valaki valamit?

http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_smr-39
13494
Üdv Mindenkinek,
Kis segitséget szeretnék kérni.
Azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a 2005 és 2007-ben gyártott 510 smr-ek között?
Melyik évjáratot javasoljátok?
Ill. van-e valamelyiknek olyan hibája ami miatt kifejezetten nem...
Visszaolvasnám, és vissza is fogom az előző pár száz oldalt, de döntenem kellene a kettő között záros határidőn belül, konkrétan holnap reggelig ;) és erre most nincs elég idő.
Előre is köszi...
nem fogalmaztam valami magyarosan de rá fogom arra, hogy késö van, de attol remélem értitek:)
Sziasztok! Valaki tudja mekkora a normális szelephézag 2006-os sm610 esetében, probáltam visszakeresni de sajnos kétféle adatot találtam, a gyári könyvem meg 2005-ös nemtudom számít e valamit, de megköszönném ha leírná valaki.
ikszdé!
http://www.sportmotor.hu/motor...

Az a nevetés alatta XDXDXD
ők csak csatlakoztak
Nem is beszélek veled többet! Chö... Kátéjemesekkel mozogsz... szép vagy... meg is érdemled, hogy nem mentem veled mocizni! [ O16]
én is erre tippeltem !
A válasz : Nyíregy Pláza
jééé LABANCOK de hol készült a kép?
így jobb ?
A 3. miért nincs a képeken?
KTM