De egy motoron úgyis látszik a használatból eredő nyomok. Nem én meg se néztem , hogy mennyi van a motorban mikor vettem. Átnéztem láttam azokat az alkatrészeket amik a használat során legömbölyödnek, meghallgattam, megalkudtam és elhoztam.
egy deknit hiába festenek le látszani fog a csizma által okozott kopás. és még ritkább esetben csrélik ki, mert nem 2ft a másik.
Na ez már hihető,az a baj hogy szinte mindenki kiköti a km ora számlálot és az üo méröt ˙(tisztelet a kivételnek) bízva a jobb eladhatóságért az új tulaj meg csodálkozik hogy ennyi km alatt tönkre megy egy motor...
Én nem tudok róla semmit,de azt a 9000-km te sem hiszed el remélem
Enyém 08-as alig használom és van benne 6500-km és 150 üó,és ezek valós adatok,2005-be meg 9-e,na neeeeee,de lehet szerencséd is, csak én ebben nem hiszek ez M ország
Üdv Mindenkinek,
Kis segitséget szeretnék kérni.
Azt szeretném megtudni, hogy mi a különbség a 2005 és 2007-ben gyártott 510 smr-ek között?
Melyik évjáratot javasoljátok?
Ill. van-e valamelyiknek olyan hibája ami miatt kifejezetten nem...
Visszaolvasnám, és vissza is fogom az előző pár száz oldalt, de döntenem kellene a kettő között záros határidőn belül, konkrétan holnap reggelig ;) és erre most nincs elég idő.
Előre is köszi...
Sziasztok! Valaki tudja mekkora a normális szelephézag 2006-os sm610 esetében, probáltam visszakeresni de sajnos kétféle adatot találtam, a gyári könyvem meg 2005-ös nemtudom számít e valamit, de megköszönném ha leírná valaki.
egy deknit hiába festenek le látszani fog a csizma által okozott kopás. és még ritkább esetben csrélik ki, mert nem 2ft a másik.