Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

streeter. nekem van leo vince dobom. igaz nem olyan csili vili annyit kell rá költeni h elviszed olyanhoz aki kitudja polirozni rendesen. igazábol zx636ra valo. de én csináltattam hozzá egy összekötöt. szoval az is érdekelne akár, hogy csere és ha ugy áll ráfizetek.
a dob akkor érdekelne! Ha nem annyira ütött kopott meg nincs kibelezve! Képet, vagy valami elérhetőséget tudsz adni? Mert tényleg érdekelne akkor.
Myki77-nek

TC449 SM
husqvarna-racing.hu

wr250 2003: létezik ugyan olyan piros fehér idomszett. de ha ha arra gondolsz hogy a gyári 2005-töl használt idom forma, akkor tankot és ülést is cserélned kell.

Van elfekvőbe eredeti 610 dob is.
Szia!
Én eladnám az enyémet, illetve elcserélném normális Sportdobra.
610 SM 2006 ról!
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy 1 2003-as WR 250-re rápasszolnak-e az új piros-fehér idomok?
Szisztok, ha esetleg van valakinek husqvarna sm 610 2006-os évjárattól és valami ok miatt megválna a gyári kupufogótól akkor én vevő lennék ráá. e-mail: turi_89@freemail.hu. vagy irjatok itt mind1

köszii
Sziasztok
610 SM-re keresek kuplung kart és az ülés végére a gyors zárat (az kis füles csavar patentot)
HA valakinek van, vagy tudja hol kapok IRJON!
Előre is köszönöm!
Sziasztok. Egy kérdéssel fordulnék hozzátok hogy valakinek nincs elfekvőben egy te 410 gyújtótrafója ha valakinek van írjatok légyszíves előre is kőszi. Évj 1998
Ez megvan mindenkinek?
hát nem tom nekem a bergen most 34es dellorto van de elv a gyárija az meg 38as
Hát nekem is most az van rajta,de nekem aztmondták(hozzáértők) hogy a gyári 34 es!
Ez igaz, de a motorozás abszolút nem testalkat függő. Mindenki azon megy amin akar.
Tényleg nem az a lényeg mióta van meg!
Én csak arra utaltam, hogy pár hónapja még te kérdeztél,
...tehát illik normális választ adni!
Uff szóltam!
38as
Teljesen mindegy hány hónapja van meg ez a motorom, mert nem volt rosszindulat a válaszomban, még ha úgy is tűnt, ilyenkor szokták mondani hogy viccelt.(még ha nem is volt vicces) De segítek, igen, teljesen jó neked a wr.
Köszönöm szépen!
tisztába vagyok azzal hogy ilyen arányok mellet elég hamar kinövöm a gépet...de nem bánom..ez ezzel jár
amúgy tapasztalatom robogóval kapcsolatban van.
nagyon szépen köszönöm a válaszát...
Ha neked is így válaszoltak volna mielőtt a gépet megvetted nem örültél volna neki!
Mennyi ideje is.......... (pár hónap)?
Helló!
Szerintem kezdő motornak bőven jó lesz, ha van némi tapasztalatod ("szimo", robogó stb.).
Előbb utóbb kicsi lesz (alkat miatt) , de ez a kezdő motorok sorsa!
Sziasztok ! Olyan gondom lenne,hogy 1992 es 410 es husqvarna TE-n mekkora a gyári karburátor ?
Deee ezt azért írtam hogy kb legyen elképzelésük hogy milyen alkatom van...mert ha nem írom oda aki normálisan válaszol biztos megkérdezné...
mert ez tudomásom szerint fontos tényező...
Fontos lenne még tudni a hajad színét és hosszát, továbbá a lábméretedet és hogy van e- testvéred, mert azért nem mindegy hogy....
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni tőletek!
15 éves 183cm magas 70kg tömegű fiú vagyok.
Nyáron szeretném elkezdeni "A1" kategóriára a jogosítványt.
Ha meg lesz a jogsim szeretnék venni egy Endurót.
Husqvarna wr 125 / Husqvarna wre 125-öt néztem.Ez nagyon megtetszett.A teljesítménye is nagyon jó és az ára se az egekben van.
Annyit szeretnék kérdezni hogy tudnátok ajánlani kezdő motornak?
Használni hobbi célra használnám.Hetente max 1-szer bejárni Pestre de amúgy csak túrázni mennék vele.
Kérlek mondjátok el a véleményetek.
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv.: Ambrus Lóránd