Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem, előtte is szivárgott egy kicsikét, és nem a szelepfedél tömítésnél hanem az alatta lévő tömítésnél, ahhoz meg mi nem nyúltunk hozzá!
éppen olyan jó mint bármejik márkás társa,de itt minden a gazdáján múlik,ha odan van figyelve a szervizelésre mindeggyi meghálálja,bátran merem ajánlani
hali lenne egy kérdésem.

Menyire megbízható egy 2007 es husquvarna te 450?
http://www.youtube.com/watch?v...

Ez ám a jó kis üzlet nálunk sose lessz ekkora választék...
Dánke!
Mert a tiéd a gyári. A többinél a rendszámtartó le van vágva és új/univerzális rendszámtartó tábla/féklámpa van rajta.
Hello!
Az én gépemen is olyan a hátsó sárvédő...
Mi a kérdés ezzel kapcsolatban?
Gergő
Azt vettem észre hogy az összes 610es hátsó sárvédője fehér,a rendszámtáblatartó fekete kivéve az enyémnek, ahol egybe van öntve a sárvédővel a rendszámtáblatartó és az is fehér. Valaki?
Valószínű azért, mert valaki olyan csinálta, akinek nem sok köze volt az egészhez. Normál esetben nem fordulhat elő. Tömítéscsere, Loctite használata és le kell ragasztani a csavart. Ha már itt is szivárog, mi lesz majd a vezláncszerekor a dupla gyújtásdekninél? ömleni fog?
szia! Most halottam hogy neked szelephézag állítás után szivárgott az olaj?
Jánosom küldtem sms-t nizzed máá meg
Ez zsír!
Amelyik a KTM-el van egy mappába az érdekelne, mert az lehetséges hogy megtaláltam az eladó motorok között?
Nekem több Huskyról is van fent képem, de köztük van az enyém is.
Helló!

Bocsi hogy zargatlak, de neked ami fent van 610 ről kép az két különböző motor nem?
BUÉK mindenkinek.
BUÉK márkatársaim!
Boldog új évet mindenkinek
BUÉK!
BUÉK skacok
Márciusban még havazás lesz!
Nyarat?
Én a Márciust várom, aztán goooo!
gyönyörű 150-es
CR 150 2011
1,55millió!