Elég régóta olvasgatom a supermotos fórumokat, jó pár tesztet és véleményt elolvasgattam, de végül a Husqvarna 450 vagy 510 ami a legjobb választásnak tűnik. Ahogy, olvasgattam nincs panasz egy 510 menettulajdonságaira. =) Szervízigényessége a többi hasonló teljesítményű supermotohoz képest kisebb. Én inkább használtban gondolkodtam, de olvasva hozzászólásodat, kicsit elbizonytalanítottál, úgy gondolod/gondoljátok 510ből használtat semmiképp ?
Elnézést, ha hülyeséget írtam, de mint írtam egyelőre csak szeretnék Husqvarna tulajdonos lenni ezért kérném a segítségeteket.
Az embernek max 5-600 e Ft-ja van (vagy lesz) egy kemény supermotora. Abba kéne belepasszírozni vmit ami úgy megy mint a Berg, annál tartósabb és szervízigénytelenebb. 510 nem rossz, de abból újat vagy semmilyet.
Vegyél 510et! Könnyű,erős és strapabíróbb gépek mint egy Husaberg 650! Igaz itt a környéken volt egy srác akinek volt egy 650 full tunningos stb agyig felhúzva! A srácról ....szerintem annyit lehetne írni hogy bele se férne a topicra szűk szavúan róla egy ( Őrült rider), utcán mai napig keresni kéne az ellenfelét! Környéken társra nem talált ...560smr ide oda mocskolt bárkit! Hát elég sokba volt neki a berg az tudom, de nem is sajnálta ütötte vágta...hát nem sokszor láttam két kereken menni! Na de azért én is elfogadnék egy olyat mint amilyen az volt! Anno sokat agyaltam milyen legyen stb! KTM? BERG? Végül Husqvarna maradt! Nem bántam meg most is ezt vennék! Sokat elmennek... kiforrottabb gépek mint egy Berg szerintem! Mi egy páran csak utcán használjuk a gépeket, és ü.órás gépekről beszélünk! Hát ha pár oldalt ha visszalapozol sok mindent írnak az 510 ről, 610 ről is! Alkatrész ellátásról annyit 2hét max 1 hónap hisz nem minden van pócón! Ha mindent össze vetel és egy gép mellett döntesz nem lenne rossz döntés egy Husqvarna! Na de hallgass meg más véleményeket itt a Husqi fórumon is ne csak egyet ! Na sok szerencsét a jövőbeli mocidhoz előre is akármi lesz Áhoj!
látom igazi Magyar vagy és tényleg majdnem megvettem 1-t csak aztán lemondtam mert mégse kellett, az is igaz tényleg hogy most még nem akarok motort azért mondtam le amit megvettem volna mert télre nem kell most motor, azt is elnézted hogy iskolás vagyok és én csak probálom magamnak megvenni a legjobb motort és azért kérdezek erre arra
Miniszterke Nekem Meg anyád izgatja a perverz fantáziámat.. játszod itt a nagy motor vevőt... Maradjál már magadnak te takonypolc..
Egyszer SXV -t vesz utána már megvette stb .. ne higgyetek ennek valami mi kis iskolás kisfiú lehet.....
Sziasztok!
Szeretném kikérni a véleményeteket, szívesen venném azt.
Berg fórumon gyakorlatilag lebeszéltek FS 650-ről, mert nekem egy megbízhatóbb, igénytelen, ugyanakkor izmos és könnyű mocira fáj a fogam. Mint javaslat, egy kedves fórumtárstól a Huisky 570 szérát kaptam. Szeretném kikérni fent nevezz modellről tapasztalatotokat szervízigény, hibák, "igénytelenség", erő, tartósság, alkatrész ellátás, és árak (gyakorlatilag egy eladó darab sincs Mo-n, ezért picit tartok tőle) szempontjából, tehát minden féle tapasztalt dolgokról. Te 610-et annp próbáltam, mind enduró, mind épített supormoto formában, esetleg összehasonlítási alapnak.
Köszönöm hozzászólásaitokat előre is!
amúgy nem én mondtam, hogy nem jó használtat venni én is csak érdeklődöm efelől. Banki visszavett, lefoglalt járművekről mi a véleményetek ?
Elég régóta olvasgatom a supermotos fórumokat, jó pár tesztet és véleményt elolvasgattam, de végül a Husqvarna 450 vagy 510 ami a legjobb választásnak tűnik. Ahogy, olvasgattam nincs panasz egy 510 menettulajdonságaira. =) Szervízigényessége a többi hasonló teljesítményű supermotohoz képest kisebb. Én inkább használtban gondolkodtam, de olvasva hozzászólásodat, kicsit elbizonytalanítottál, úgy gondolod/gondoljátok 510ből használtat semmiképp ?
Elnézést, ha hülyeséget írtam, de mint írtam egyelőre csak szeretnék Husqvarna tulajdonos lenni ezért kérném a segítségeteket.
Köszönöm előre is ! =)
de DRZ-t inkább ne...
Kikérném a véleményetek erről a TE 350 -ről.
A másik amit mostanában nézeget az egy berg.
Bár hogy pontos legyek még csak tájékozódok ezekről.
Üdv. Bálint
Egyszer SXV -t vesz utána már megvette stb .. ne higgyetek ennek valami mi kis iskolás kisfiú lehet.....
Szeretném kikérni a véleményeteket, szívesen venném azt.
Berg fórumon gyakorlatilag lebeszéltek FS 650-ről, mert nekem egy megbízhatóbb, igénytelen, ugyanakkor izmos és könnyű mocira fáj a fogam. Mint javaslat, egy kedves fórumtárstól a Huisky 570 szérát kaptam. Szeretném kikérni fent nevezz modellről tapasztalatotokat szervízigény, hibák, "igénytelenség", erő, tartósság, alkatrész ellátás, és árak (gyakorlatilag egy eladó darab sincs Mo-n, ezért picit tartok tőle) szempontjából, tehát minden féle tapasztalt dolgokról. Te 610-et annp próbáltam, mind enduró, mind épített supormoto formában, esetleg összehasonlítási alapnak.
Köszönöm hozzászólásaitokat előre is!
kipufogó:0,15