Na voltam kint ma Csepelen is megnézni azt a 3500 kilométerest. Hááát az elég érdekes, az nincs beleírva a hírdetésbe hogy a jobb oldalán a tankot borító műanyag sérült ( le van horzsolva) plusz az első sárvédő fele is, kormánynál a csavarok lesarkalva megütve...Hát az kilőve a listáról.. A másiknál még keresik a forgalomba helyezéshez szükséges papírokat, de van egy olyan érzésem hogy nem lesz meg...
Pörögnek amúgy az események. Egy papírnak kell meglennie akkor minden OK. Csak nem akarok előreszaladni ennyire...Mert januárba vége fele lesz egy kisebb összeg a zsebembe.. Addig meg nem tudok mit kezdeni... De nem dobom fel nekik a labdát, ha megvan a papír megpróbálom úgy elhozni hogy jó legyen..
Elhozod vagy 1 milkáért, leforgalmiztatod 250ért, megkened az importőrt , hogy milyen rendes és van 1.3 ért 1 zsír 0 kmes mocid! Hajrá! (annyi hogy piros... )
Én is így gondoltam. Holnap ugy is átküldi a csóka a motor papírjait e-mailben, én meg felveszem a kapcsolatot az ANDL Kft-vel meglátjuk mi lesz. De említették hogy ha valakinek így kellene papír, rendszám nélkül akkor egy nagyon kedvező árat adnának rá.... Na mind1 nekem az biztos hogy rendszámos kell ha ez nem megy akkor lesz másik...
Én lehet inkább lezsíroznám az importőrrel, hogy tényleg meg tudja-e oldani és mennyiért is, majd utána - nagy arccal - bemennék alkudozni! Ha sikerül kialkudnom zsír árat, megvenni, ha nem megmondani nekik hogy menjenek az importőrhöz majd ő segít... De ne feledd jelenleg az a motor nagyon keveset ér, ha úgy tudják nem lehet forgalomba helyezni. 1.490.000 - 250.000 mivel nincs forgalomba helyezve, gondolom regado sincs, se névre írva. És innen indul az alku mivel elvileg ezek nem is megvalósíthatóak rajta (azt állítják).
Hát most hívtak a Wallis-tól és nem szolgáltak jó hírrel. Állítólag nem lehet üzembe helyezni.. Lejártak a papírjai és elvileg nem felel meg a károsanyag kibocsátása sem felel meg a 2010 normáknak. Létezik ilyen? Holnap átküldi az ember a papírjait megnézetem én is, valakinek nincs valami ismerőse esetleg aki jártas ezekben a dolgokban?
Köszi szépen a segítséget. Próbálok azon lenni hogy az enyém legyen a paripa, január végén van meg rá a pénzem, remélem addig nem viszi már el senki. Valamit az áron próbálok még alkudni, meg amiket mondtál megcsináltatni.
Fojtásról is kérdeztem az eladót annyira nem volt képbe... azt hol érdemes kiszedetni majd.....?
http://prohardver.hu/dl/upc/20...
http://prohardver.hu/dl/upc/
20...
És vajon mennyi lehet az ára.
Csak azért kérdezem mert ha emberi áron hozzá lehetne jutni akkor jövőre beneveznék a 610 egy ilyen szettet.
Pörögnek amúgy az események. Egy papírnak kell meglennie akkor minden OK. Csak nem akarok előreszaladni ennyire...Mert januárba vége fele lesz egy kisebb összeg a zsebembe.. Addig meg nem tudok mit kezdeni... De nem dobom fel nekik a labdát, ha megvan a papír megpróbálom úgy elhozni hogy jó legyen..
Holnap jelzem nekik.A tel. számodat meg tudod adni esetleg, ha lenne valami kérdésem ezzel kapcsolatosan?
Thx mégegyszer.
Köszi a jó tanácsokat..
Bármiben segítenek!
Nekem is ő adott tanácsot.
Fojtásról is kérdeztem az eladót annyira nem volt képbe... azt hol érdemes kiszedetni majd.....?