Neki így tetszik és én ezt tiszteletben tartom,mindenki motorjába bele lehet kötni,mint ahogy ebbe is,de azért annyira nem gáz hogy körbe keljen köpködni,te is,én is ,és más is másképp álna hozzá,és mi lenne belöle?lehet hogy ugyan ilyen kula!?
Emberek ! Olyan kérdésem lenne hogy van egy 410 es husqvarnám,és ugye azokon a berugónál van a dekompresszor,én ezt ki akarom rakni karosra! Ez eddig egyszerű... De! Olvastam hogy a dekormpresszor(ami kitámasztja a szelepet) csaka zért kell hogí holtpontra tekerd a gépet,vagy amikor rugdosod könnyebb legyen. Szerintetek ha kivezetem,akkor úgy fasza lessz,vagy haggyam a picsába ? leginkább azért akarom mert a mechanikája a húzó résznek elég kopott és nem engedi vissza a berugót a kis kar ami a bovdent húzza. Valaki írhatna valami okosságot ! Köszi!
Azt ne mondd, hogy így festenél le egy felnit meg egy kerékagyat....Ez valami poén, ha komoly akkor pedig siralmas. Kövezzetek meg de ez szerintem is egy kula, bár ha ettől eladhatóbb lesz egy Husqvarna, akkor telibeködölöm az összeset. Jó vastagon az olajsárra...
Utánanézegettem, húzós áron vannak, 630000 átszámítva.
De ahogy láttam vannak egyszerűbb megoldások is, amiben benne marad a kerék és a szalag megy körbe rajta.
Utánajárok annak is hátha kedvezőbb áron lenne, úgy 250000 körül szeretnék rászánni.
Ha annyiért kapnék akkor jövő télre beneveznék egyre ha az ég is úgy akarja.
Korábban Dveed már feldobta a témát a fórumon, ha visszaolvasol több napig ment a téma vagy majd ő válaszol esetleg fox... Ha jól emléxem olyan 500 körül van.
Szelephézagot csekkold, ki tudja mit kapott már szegényem szolnokon.
2006-os tc 250 -nél hova kell állítani a vezérlést, jelek hol álljanak?köszi, csááá
megy az simán szegessel is
Csak az a cuccos hozzá, nem hiszem hogy kijön 250 ezerből.
Inkább 1 millára tippelnék.
De ahogy láttam vannak egyszerűbb megoldások is, amiben benne marad a kerék és a szalag megy körbe rajta.
Utánajárok annak is hátha kedvezőbb áron lenne, úgy 250000 körül szeretnék rászánni.
Ha annyiért kapnék akkor jövő télre beneveznék egyre ha az ég is úgy akarja.