Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hy, sok idő míg megjön a sárvédőm? nem mintha nem lenne tökmindegy ilyen időben, csak kérdem?
dugo felsö holtpont, vezérmütengely két kereke hátulrol jelölve azok álljanak sikba a hengerfej peremével kivül!

Szelephézagot csekkold, ki tudja mit kapott már szegényem szolnokon.
Sziasztok!lenne egy fontos kérdésem.
2006-os tc 250 -nél hova kell állítani a vezérlést, jelek hol álljanak?köszi, csááá
Pontosan. Ha a sracnak tetszik, akkor jó. Egyetlen egy dolgot nem tudom elkepzelni, hogy 15.000 €. Ennyi ...
Neki így tetszik és én ezt tiszteletben tartom,mindenki motorjába bele lehet kötni,mint ahogy ebbe is,de azért annyira nem gáz hogy körbe keljen köpködni,te is,én is ,és más is másképp álna hozzá,és mi lenne belöle?lehet hogy ugyan ilyen kula!?
Emberek ! Olyan kérdésem lenne hogy van egy 410 es husqvarnám,és ugye azokon a berugónál van a dekompresszor,én ezt ki akarom rakni karosra! Ez eddig egyszerű... De! Olvastam hogy a dekormpresszor(ami kitámasztja a szelepet) csaka zért kell hogí holtpontra tekerd a gépet,vagy amikor rugdosod könnyebb legyen. Szerintetek ha kivezetem,akkor úgy fasza lessz,vagy haggyam a picsába ? leginkább azért akarom mert a mechanikája a húzó résznek elég kopott és nem engedi vissza a berugót a kis kar ami a bovdent húzza. Valaki írhatna valami okosságot ! Köszi!
Azt ne mondd, hogy így festenél le egy felnit meg egy kerékagyat....Ez valami poén, ha komoly akkor pedig siralmas. Kövezzetek meg de ez szerintem is egy kula, bár ha ettől eladhatóbb lesz egy Husqvarna, akkor telibeködölöm az összeset. Jó vastagon az olajsárra...
Öcsi motorral semmi gond,az amugy is tabu majd kifejtem személyesen mire értettem
? többes szàmban? van ami nem tetszik öcsèm motorjàn. de ezt nagyon elrontottàk ès csak felületesen, sporolva.
hát ezt nagyon elbaszták
Mert nektek csak az a jó amit ti csináltok
nagyon gàz!
En pedig eladom az ennyimet es veszek helyet choppert .
Kicsoda? Én? Nekem full gyári "lesz"

A te hol tartasz a fejlesztésbe?remélem valami hasonlót hozol össze vagy valami még szebbet és egyedibbet
15.000 Euro ! Haha !
Az biztos, hogy egyedi, de megnézném mennyire marad ép a küllőanya, ha egyszer utána kell húzni :)
Jogos a pont
http://www.youtube.com/watch?v...

megy az simán szegessel is
Hátsó gummát be kell szegelni, első kerék ki és egy sílécet a helyére
Tyú az anyja!
Csak az a cuccos hozzá, nem hiszem hogy kijön 250 ezerből.
Inkább 1 millára tippelnék.
Rem még nem volt fent...
Utánanézegettem, húzós áron vannak, 630000 átszámítva.
De ahogy láttam vannak egyszerűbb megoldások is, amiben benne marad a kerék és a szalag megy körbe rajta.
Utánajárok annak is hátha kedvezőbb áron lenne, úgy 250000 körül szeretnék rászánni.
Ha annyiért kapnék akkor jövő télre beneveznék egyre ha az ég is úgy akarja.
Korábban Dveed már feldobta a témát a fórumon, ha visszaolvasol több napig ment a téma vagy majd ő válaszol esetleg fox... Ha jól emléxem olyan 500 körül van.