jogos a kérdés hát mit mondjak 2007től sztem non jók! De körmére néznék annak akitől venném meg egy párat megnéznénk! Nem kell bele ugrani elsőre! Hát km amik elmennek kb 15 ezer körül! De pilóta függő!
Szóval banki lefoglalt, keveset futott bemutatómotor, és meglepően olcsó Huskyk kilőve. =)
Évjáratban 2008tól javasoljátok ? Futott km tekintetében mennyi amivel még érdemes megvenni, nagyobb kockázat nélkül ? Tudom, hogy ez törődéstől függ IS függ, de egy körülbelüli érték csak van...
Elnézést ha valakit untatok a folytonos kíváncsiskodásommal, de nem szeretnék rábaszni a motorvételre.
Ja még van egy kategória! ( SUPERMOTOT vegyek Kpra 500-600Ért) Gyári megkíméltet stb! Múltkor is volt egy ilyen aki felrakott egy ilyen hírdetést! -Na az ilyen okoskodó kis kóduss köcsögökből van sok az országban! Mennyé melózni még egy kicsit köcsög! na kb fél órát volt fent a hírdetése vette a lapot
Na fejtsem ki bővebben? Mit nem értesz? Na gondolok itt bejáratós 510 ről amibe 500 vmennyi km van ...pár egy másik fotogalériában meg egy kerekeznek vele stb... 999ezerét van fent! Meg olyan lefoglalt gépekről aminek defektes a kereke stb.. csak belső kell bele....ott sem a belső a szar hanem az egész motor! Gondolom széthajtotta leütötte ahogy tudta meg lefüstölte a gumit róla durranásig! Másnap meg vitte a bank mert nem fizette Na ezek a motorok tartoznak bele az alig használt megkímélt kategóriákba
Rem te is a csajra gondoltál..... nem a kék felsősre
Évjáratban 2008tól javasoljátok ? Futott km tekintetében mennyi amivel még érdemes megvenni, nagyobb kockázat nélkül ? Tudom, hogy ez törődéstől függ IS függ, de egy körülbelüli érték csak van...
Elnézést ha valakit untatok a folytonos kíváncsiskodásommal, de nem szeretnék rábaszni a motorvételre.
Ferenc? 2. motornak?