Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

0,10 és 0,15
Köszi de remélem nem kell egyhamar szétszednem:D
Konkrétan a szelephézagra nem találtam semmit :s De van egy ilyen ha pl szétszednéd :D

http://www.htmracing.it/cms/in...
Az enyémet USA-ba. de nem tudom a amit találtam http://bmanual.com/Husqvarna-T... hogy jóe hozzá
Ha nem találod végképp akkor szerintem az importőr tud segíteni!
www.husqvarna-racing.hu
Helló!

A service manualokban megtalálható mi az eltérés a különböző altípusok között (pl. hova gyártották Ausztrália, USA)
Hello kerestem már googleban de nem találok az enyémhez csak alkatrész katalógust ezeke megtaláltam én is de ez nem ojan mint az enyém
Hello nekem is te 410 em van nekem semmi bajon nem volt eddig vele(2 éve van nálam) erőbe elég bivaly fogyasztás az azért nem olyan kevés 6-8 liter között nekem látam a te gépedet biztos h jó lesz ha kész leszel vele sok jó élményt vele
Meg tudná nekem mondani valaki hogy mekkora a szelephézag egy Husqvarna TE U.S.A. 410-es 2000-res évjáratú motornál? előre is köszi
Hát... szerintem itt nem sokan vannak akik ezt kipróbálták... Hm. Én személy szerint nem tudom. De az a legbiztosabb, ha leméred. Az a biztos!
Sziasztok !

A segítségeteket kérem, elég fontos kérdésben:

Amelyik szupermotor szett jó a husqvarnan te 400 az jó a DRZ 400 ba is nem?

mármint szélesség, tengelyméret stb...

Előre is köszönöm a segítséget!
Látam itt is punnyadás van...

2012 Husqvarna SM610
Hello!
Ez a típus a gp-x néven fut. Két szezont nyomtam le benne és kopásnak még csak jele sincs. Az árát nem tudnám pontosan megadni mert még amerikából rendeltem. De a ruhás fórumon tudnak neked szerezni sztem olyan 20.000 körül...hossza ennek is hasonló mint az általad nézett s-moto...
üdv
Helló Geege!

Megtudnád mondani a kesztyűd Alpinestars-nak meik típusa?Mi a véleményed róla?Mennyiért vetted? Én most az S-moto-t néztem ki csak szerintem az a bőrruhához nem lesz jó mert az rövidebb típus.

Segítséged előre is Köszi

Üdv
Ők se szerettek volna belemenni biztos de az akadályt le kell küzdeni,és azt vagy igy vagy úgy de derekasan teljesítették, pedig televolt a gatyájuk mikor meg látták az árkot A lényeg hogy sokan mentek husky val
Az igen! De szeretnék derékig vízben állni a mocimmal faszán beöltözve!
Az alteregóm vóóót
te vónál az a fészbukker aki meg mert jelölni
Bite
Köszönöm az infókat!

További szép napot!
7.2 liter a tankja....szóval már nem rizikózok 90km nél megyek tankolni maxi 100km egy tank és akkor nem is megyek gyorsan
Egyáltalán nem. A tankjuk ált. 7-9 liter, így a 150 álomhatárnak tűnik és a 200 már-már utópisztikus még "veri lájt"-on is! Az én "hattizem", ha húzom neki rendesen, éppen elmegy 200-ig a 12l tankkal, bár vegyesen 250 is lehet. Romániát megjártam 4.5-ös fogyasztással!