Hello nekem is te 410 em van nekem semmi bajon nem volt eddig vele(2 éve van nálam) erőbe elég bivaly fogyasztás az azért nem olyan kevés 6-8 liter között nekem látam a te gépedet biztos h jó lesz ha kész leszel vele sok jó élményt vele
Hello!
Ez a típus a gp-x néven fut. Két szezont nyomtam le benne és kopásnak még csak jele sincs. Az árát nem tudnám pontosan megadni mert még amerikából rendeltem. De a ruhás fórumon tudnak neked szerezni sztem olyan 20.000 körül...hossza ennek is hasonló mint az általad nézett s-moto...
üdv
Megtudnád mondani a kesztyűd Alpinestars-nak meik típusa?Mi a véleményed róla?Mennyiért vetted? Én most az S-moto-t néztem ki csak szerintem az a bőrruhához nem lesz jó mert az rövidebb típus.
Ők se szerettek volna belemenni biztos de az akadályt le kell küzdeni,és azt vagy igy vagy úgy de derekasan teljesítették, pedig televolt a gatyájuk mikor meg látták az árkot A lényeg hogy sokan mentek husky val
Egyáltalán nem. A tankjuk ált. 7-9 liter, így a 150 álomhatárnak tűnik és a 200 már-már utópisztikus még "veri lájt"-on is! Az én "hattizem", ha húzom neki rendesen, éppen elmegy 200-ig a 12l tankkal, bár vegyesen 250 is lehet. Romániát megjártam 4.5-ös fogyasztással!
http://www.htmracing.it/cms/in...
www.husqvarna-racing.hu
A service manualokban megtalálható mi az eltérés a különböző altípusok között (pl. hova gyártották Ausztrália, USA)
pl:
http://bmanual.com/Husqvarna-T...
A segítségeteket kérem, elég fontos kérdésben:
Amelyik szupermotor szett jó a husqvarnan te 400 az jó a DRZ 400 ba is nem?
mármint szélesség, tengelyméret stb...
Előre is köszönöm a segítséget!
2012 Husqvarna SM610
Ez a típus a gp-x néven fut. Két szezont nyomtam le benne és kopásnak még csak jele sincs. Az árát nem tudnám pontosan megadni mert még amerikából rendeltem. De a ruhás fórumon tudnak neked szerezni sztem olyan 20.000 körül...hossza ennek is hasonló mint az általad nézett s-moto...
üdv
Megtudnád mondani a kesztyűd Alpinestars-nak meik típusa?Mi a véleményed róla?Mennyiért vetted? Én most az S-moto-t néztem ki csak szerintem az a bőrruhához nem lesz jó mert az rövidebb típus.
Segítséged előre is Köszi
Üdv
További szép napot!