Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudom ez már volt, de valaki magyarázza már meg ezt a 0,05mm-es szelephézagot hidegen az sm 610 srevice manual-jában! szívó és kipufogóoldali?
Sziasztok, tavasszal szeretnék motort venni, és nagyon tetszik a Husquarna wr 125, munkába járni, és hétvégenként haverokkal motorozgatni szeretném betonon, földön egyaránt, szerintetek jó vétel lenne? hallottam hogy nagyon nehéz alkatrészt szerezni hozzá, én viszont nagyvárosban lakom, így ezért remélem hogy nem lehet olyan nehéz, 2 ismerősömnek is ilyen típus van és dícsérik, szerintetek jól választok vele?:)

aki tapasztalt benne, le is írhatja az előnyeit, hátrányait :)

érdekel a véleményetek, előre is köszönöm

Üdv
Meglessz :)
merthogy azt hiszem ő is mesterszállási
te a palcsee tesója vagy?
Nézd meg hogy mire írtam!
ezt nem mondtad
Csak ez elox volt, nem szinter...
nézd meg a térképen hogy hol van Gönc ! legközelebbi város , miskolc ami normális meg Kassa
Ráf szinterezés 3000 Ft / db... szóval a 17 lehet sok volt
Nem festetek semmit... Telókat idén rendbevágatom Meg amit Neked is mondtam. Ez a terv idén!
Uhh, az durva...nekem a két ráf polírozással együtt volt asszem 17e körül és már azt is sokallottam (főleg hogy nem is lett szép )...
Nehogymár ne legyen szinterezős csak 70 km-re...eloxálós valóban ritkább, azt elhiszem hogy nincs...
25-30 körül, nem emlèxem màr pontossan.
jol hangzik,

villa szàrakrol règi eloxàlàst el kell tàvolitani, majd fekete elox. a dràga inkàb olaj, szimering porvèdö stb.

villahid belsejèt remèlem nem festik
Mennyibe fájt a mutatvány?
és ha 70 km es körzetben nincs ilyen ? nem mindenki pesten lakik basszameg
vannak falusi suttyók is
Is is, mondjuk 9 ezret Hajdúszoboszlón mondtak.... Debrecenieket még nem kérdeztem.
Most Debrcen vagy Hajdúszoboszló?
Ne viccelj már, nekem két kerékagyat lehomokoltak+szintereztek 3e Ft-ért...
Debrecen, Hajdúszoboszló szinterezés, porfestés Váz, lengővilla, villahíd homokfújással együtt 9 Mátyás
eloxálás, porfestés, nekem egyre megy. mind a kettő az a kategória amire nekem nincs pénzem , és a környéken nem is lehet ilyet csináltatni
mindenre van megoldàs, fikter kayaba futomüvèt is feketère varàzsoltuk. csak eloxàlàs jöhet szòba.
De csakis a zöld-sárga csíkossal ér!