Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szigetelőszalaggal körbe kell bandázsolni
Megvan a megoldás Vízfesték
Alut szerintem érdemesebb eloxáltatni - feltéve ha talál olyan helyet ahol elvállalják...
Azt mondjuk lehet...
hát akkor meg le kell homokszóróztatni , és utánna porfesteni, annak meg kell állnia rajta
Nem konkrétan festésre gondoltam..... hanem valahogy csak nem fóliával....
Tudom, hogy lejön ha átfestik, ezért kérdeztem, hogy valamilyen úton módon meg lehet-e oldani (festéssel) hogy más színű legyen....... De akkor asszonnyátok', hogy bukó festeni Akkor a buzi fólia marad

Kössz!
lehomokszórózza?
Szerintem az eloxálva van, hiába fested át, le fogja dobni magáról pillanatok alatt.
minek akarod átfesteni? enyém amúgy fóliázva van , pont ezért, amit SM ben is mondtak , hogy nem áll meg rajta..
Hi All!

F@szomba.... GD most mondj valami okosat .... SM fórumban is felttem a kérdést de mondatban senki sem válaszol csak szavakban.....

Valaki megtudná mondani, hogy hogy lehetne egy első telót átvarázsolni más színre? Tudom, hogy Festeni kell, de mivel a teló felülete recés "érdes", így ha átfestik, akkor ez a felület nem lesz sima? Vagy nem kell vele foglalkozni? Valaki mondjon valami okosat

Előre is kössz!
én nem értek a gyujtás témához, viszont ha kész lesz a hangjáról dobjál videót lécci
Akkor az nem lesz kicsi...haveromnak van ilyen 800-as "F650"-e, mint egy tankhajó...
soros 2 henger, 2012re jönn. bmw 800 blokk de 900 ccmel.
szar photoshop, ne aggodj.
Husky Duke?
Sziasztok ! Van egy Husky te 410-em, és nemtudom igazábol mennyinek kellene lenni az előgyujtásnak... Ha valaki megmondaná,megköszönném ! Most 5.5 ön áll,de nemtudom így jó-e ! Amugy várok 1 alkatrészre a blokkba,raknánk össze hengerfejig,de nemtudjuk mennyi az előgyujtás,tehát a próba szerencse is kizárva :)
nincs rajta ablak csak szintjelző csavar,belsö imbusz
szeva egy kérdésem lenne, hogy az olajszintet hogy lövöd be, mert olyan a képen mintha a kisablak le lenne "vakolva"
Szerintem a szívó 0,10-0,15 kipuff 0,15-0,20 510-nél legalább is ennyi szerintem a 610-re is stimmel
sürgős lenne mert hihetetlennek hangzik hogy hidegen 0,05mm!
Sm 610 2006-os. Tudtok mondani szelephézag adatokat, gyárit! Köszi!
ez 10eft,alu