Tudom, hogy lejön ha átfestik, ezért kérdeztem, hogy valamilyen úton módon meg lehet-e oldani (festéssel) hogy más színű legyen....... De akkor asszonnyátok', hogy bukó festeni Akkor a buzi fólia marad
F@szomba.... GD most mondj valami okosat .... SM fórumban is felttem a kérdést de mondatban senki sem válaszol csak szavakban.....
Valaki megtudná mondani, hogy hogy lehetne egy első telót átvarázsolni más színre? Tudom, hogy Festeni kell, de mivel a teló felülete recés "érdes", így ha átfestik, akkor ez a felület nem lesz sima? Vagy nem kell vele foglalkozni? Valaki mondjon valami okosat
Sziasztok ! Van egy Husky te 410-em, és nemtudom igazábol mennyinek kellene lenni az előgyujtásnak... Ha valaki megmondaná,megköszönném ! Most 5.5 ön áll,de nemtudom így jó-e ! Amugy várok 1 alkatrészre a blokkba,raknánk össze hengerfejig,de nemtudjuk mennyi az előgyujtás,tehát a próba szerencse is kizárva :)
Kössz!
F@szomba.... GD most mondj valami okosat .... SM fórumban is felttem a kérdést de mondatban senki sem válaszol csak szavakban.....
Valaki megtudná mondani, hogy hogy lehetne egy első telót átvarázsolni más színre? Tudom, hogy Festeni kell, de mivel a teló felülete recés "érdes", így ha átfestik, akkor ez a felület nem lesz sima? Vagy nem kell vele foglalkozni? Valaki mondjon valami okosat
Előre is kössz!