Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott b@ssza meg a gép ahol van ha 500 km-enként olajat kék' cserélni.... még ez az 1000 is kevés nemhogy az 500!

Na ez kijött
Hát mivel nem pályázok,meg nem profi versenyző vagyok..hisz ott sokkal többet kapna ....szerintem belefér....A MOTUL meg teszi a dolgát h még többet elmennyen
Ezért rakunk bele Motult
1000km az eléggé sok az olajcserének nem?
Mert ha jól tudom 500-750km között kellene cserélni benne utcai használat mellett is. 1 üzemóra=50km és 15üzemórás az olajcsere periódus.Én egy ilyen kihegyezett gépnél biztos hogy nem lépném túl 1kmel sem a megadott üzemórát.
Hát elég sokan kérdik ezt mostanában mindenki 510re vágyik? Na igen üzemórás gép! De Ha rendesen figyelsz rá és megadsz neki mindent non sokat elmegy! Olajat Motul 300v full sinteticet adnák neki:), ez a legjobb szerintem, olajszürő az nem vészes kb 1200ft! Olajcserét mi 1000km után cseréljük! Légszűrőt pedig 500km után takarítjuk! Na de mi utcán használjuk a gépet! Mi inkább közúton használjuk mintsem pályán, de ez egy kimondottan versenymotor! És figyelni kell a melegítésre! Ha ezeket betartod non non sokat elmegy! Generalt meg 10+-15 ezer km között következik be vmikor....de ez sok mindentől függ...mennyire figyletél oda rá stb, kéztől, stb! Mi nem lightosan motorunk velük az is igaz ! De Kérdezd Dávidot erről lassan 600 ü.óra van már benne ...Na de mit mondjak még? Megy mint akit hátba rúgnak már alacsony fordulaton is már.... Kategóriába szerintem a legjobb választás.....stb alaktrész ellátás van...lehet várni kell egy picit mert nincs minden polcon de ....olcsobbak mint a többi géphez Papírozva álltalában 22kw-ig höhö szóval kötelezőt én kb most 6800ftot fizetek majd
Az illetékesek majd írnak, de ha egy kicsit visszaolvasol lesz sok infó a gépről!
Akinek van SM510-e , az mondjon róla valamit PLS!
Most keltette fel a figyelmem nemrég.
Szervízek milyen gyakoriak , hibák , megbízható-e meg ilyenek , jah meg ez ugye nem üzemórás?
THX előre is!
Hello!
Úgy hallottam, hogy Mesterszálláson van Husqvarna bontó, valaki meg tudná adni az elérhetőségeit? Előre is köszönöm.
Hello!
Tippeket szeretnék a sm610 tulajoktól, h tudnám legegyszerűbben a tankeltávolítása nélkül kiszedni a hátsó rugóstagot.

Köszi a segítséget
Gergő
Te nyertél, nekem 14!
Nekem 13 kW
Foxhunter .....Kedd már el telt
Az Én féle Arrow dobbal nincs?
Szerintem nem.....általában nagy ezres gépeket szokták kivonatni tavaszig hisz ( nagy ccm, súlyadó, teljesítményadó) Hát azoknak nem két forint a fent tartásuk!
Nem szép
Régebbi SMRek sokkal jobban néznek ki.
Valaki szerint érdemes ideiglenesen télre kivonatni a forgalomból?
Az király! Itt mindenkinek 22kw-ra van bejelentve a motorja?
hali, szerintem jó gépek nekem te 350 es volt, mien évjárat ? ebben van már olaj szűrö?
helósztok!
vettem egy husqy 410est és az lenne a kérdés mire kell odafigyelni? mit mennyi időnként kell cserélni? szerintetek jó választás volt?
Akrapovical!
Nekem kevesebb lesz az éves mint, a 2010-es negyedéves!
Megnézem én is majd, mindenképpen lecserélem.
Tavaj az Union volt a legolcsóbb! 18015ft-al nekem! Jövőre B2.be egész éves,átutalással 6840ft lesz az Allianz Hungáriánál ! Persze lehetne még ettől is olcsóbb...na de olyan kötelezőt választok mindig ami ismert... és van a városban
Alians