sziasztok!
szeretném megkérdezni valaki hozzáértőtől hogy a te570es enduro üzemórás-e? itt a 2000-2004(?) közt gyártott gépekre gondolok, nem az sm630r féle meg kitudja még milyen ezeken alapuló csodákra
ahogy olvasgattam utána, a blokkja ugyan az mint a hasonló korú te610eknek amik meg nem üzemórásak ha jól tudom, de sehol nem találtam egyértelmű választ a "szaikirodalomban" ebben a témában...
előre is köszi a segítséget!
Sziasztok, tavasszal szeretnék motort venni, és nagyon tetszik a Husquarna wr 125, munkába járni, és hétvégenként haverokkal motorozgatni szeretném betonon, földön egyaránt, szerintetek jó vétel lenne? hallottam hogy nagyon nehéz alkatrészt szerezni hozzá, én viszont nagyvárosban lakom, így ezért remélem hogy nem lehet olyan nehéz, 2 ismerősömnek is ilyen típus van és dícsérik, szerintetek jól választok vele?:)
aki tapasztalt benne, le is írhatja az előnyeit, hátrányait :)
kiralysag regen gas gas es Husqvarnabol tobb volt versenyeken ,idden alig lattni 1 db mert is lett igy ?draga az alkatresz?nem ugy muzsikal a motor ahogy kell ?vagy mi? Tm ro ltudom hogy alkatreszekre sokat kell varni.
szeretném megkérdezni valaki hozzáértőtől hogy a te570es enduro üzemórás-e? itt a 2000-2004(?) közt gyártott gépekre gondolok, nem az sm630r féle meg kitudja még milyen ezeken alapuló csodákra
ahogy olvasgattam utána, a blokkja ugyan az mint a hasonló korú te610eknek amik meg nem üzemórásak ha jól tudom, de sehol nem találtam egyértelmű választ a "szaikirodalomban" ebben a témában...
előre is köszi a segítséget!
96os husqy te 410hez keresek hátsó sárvédőt, ha vkinek van kérem jelezze!
köszi
Valaki meg tudná írni az 50-es marzocchi teló szimeringjének adatait? (TE 510, 2007) Be lehet ezt szerezni egy mezei csapágy boltban? Köszi!
aki tapasztalt benne, le is írhatja az előnyeit, hátrányait :)
érdekel a véleményetek, előre is köszönöm
Üdv
? mert mar annyiro lhallotam Svedben meg varos is ell van nevezve
Husky árak olcsobbak az átlagnál. Bár én például ugy vettem észre hogy több a Husqvarna.
TE vagy WR (2T) Enduro Rendszám
TC Motocross
TXC CrossCountry
SM Supermoto Rendszám