Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor meg kell kötnöm nekem is mivel most 16000az egész éves díjam.És 22KWra van bejelentve a gépem.
Le vagy maradva, jövőre már az is kW alapján lesz
Csak azért kérdem mert a kötelező biztosítást cm3 után kell megfizetni és a teljesítményadót kell KW után.
Melyik biztosítónál lett ennyi a köteleződ?
Nem értem ebben mi a hülyeség... 92ben 350es volt 96-tol létezett 410es. mindkettő szereti akár a 91es benzint. de rakhatsz bele 100ast is.
Na megkötöttek a köv évi kötelezőt a mocira évi kemény: 6800ft

22KW
az hülyeség mivel enyém 92-es és 410-es mondjuk nem teljesen mert ugye ezekbe a 350 es vázba raktak 410 es blokkot,vagy inkább 350 es blokkra 410 es hengert,nemtudom a kérdés most az hogy melyik benzint szeresse jobban 95/98 ?
96-tol volt csak 410es
Ügyes volt az Ádám, meg is nyertük a SK bajnokságot akkor.
Sziasztok ! Husqvarna te 410, 1992... Milyen benzin jobb neki 95/98 ? Mik a gyári szelephézag értékek ? Ha valaki erre választ adna,megköszönném...
Kircsi képek
Nekem is elromlott, a benzincsapot kellett kicserélnem és jó lett... Ám a másik oldalt a tartalékkal még elmégy kb 10km-et, ha nem volt kinyitva...
Hát én is mentem már el 120at és még ment a motor...de non lightosan kell bánni vele.....szerintem ezzel meg nem lehet szabályosan közlekedni
nálam 120-130 km-nél jelez a tartalék,hosszabb áttétellel 1 -1,5 lityivel kevesebbel is be éri
ne okoskodjál már itt részegen .....na
Nekem ha leáll a moci, akkor tartalékra át és kb max 20 km-em van, hogy tankoljak.....
jár így az ember Hát az enyém se jó...hol megy hol nem megy de azért van a napi km számláló h tudjam! Mindig tudom mennyit mehetek de 80+-90km nél tankolok mert annyit megy el nekem a machina
Basszus, nem jó az üzemanyag visszajelző lámpa, kifogyott a nafta, tolhattam jóóó sokat! valakinek romlott már el?
Mintha Neked nem lenne mire felülnöd..... Mindig én ding-ding most Te ding-ding

Nemrég keltem...
Mi van nyuszómuszó a hasadra süt a nap ....gépre fel és ding-ding
Kiiiii? :P
Mi van riderek alcotok?
Danke! Próbálunk odafigyelni rá!