Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A kevesebb néha több!
Szerintem meg csak 1 laza pipa lesz... 2T fórumot fogok kérni, hogy akinek ott a helye, az ott verje a nyálát (ha már a ktm-be sem látják szívesen...). És a lényeg: a kettőté hangja fos.
foxinredsox:Ha már eddig nem jött meg a lámpabúra, most már nem veszem át, 3 v több hete rendeltem tőled....
Husky elődje ez vót
Nem baszki. AdrenalinMámornak ment volna ha nem néztem volna el.
ezt biztos nekem akartad?
Ebből szerintem járás lesz
megy itt a love úgy látom
Másnak sem kellene állandóan fikázni a sajátjánál kisebb/kevesebb ütemű motorokat (pláne hogy úgy ugat a nagyeszűje, hogy nekem volt az övével minimum egyenértékű 4T-m /meg próbáltam azon kívül még jópár másikat/, neki viszont a jelek szerint nem volt szerencséje még egyetlen épkézláb 2T-höz se)...akkor gondolom nekem sem volna állandóan beszólhatnékom...szerintem
enyémnek szebb
majd csinálok énis róla
Nem baj félreérted,csak szerintem nem kéne mindig eröltetned a 2t azért mert neked az van,a topik forgalmat meg le se sz....
Muhahaha?! Te tényleg nem hallod?! Olyan hangja van mint amikor eldobok 1 sörösdobozt és pattog az aszfalton.... Hiányzik belőle az erő, no meg a "mélység".... Amúgy fasza hangja van tényleg, ha már így kérded!

Hol az ígért kép?
Már az is baj ha egy Husqvarna-s videot belinkel az ember

Ez a hozzáállás biztos elősegíti hogy nagyobb forgalma legyen a topiknak...
tényleg,miért is erölteted ezt a témát!?
Tényleg milyen "szar" hangja van a 2T-nek...
szia
én megyek ...
dolgozni sportbíró vagyok
látom te is 510es smr-t akarsz.....tudsz róla vmit mondani? talán jövőre énis beruházok egyre....
egész napot szoktatok lenni sm pályán? én is idén szeretnék kimenni először,de csak 1 órára... majd ha belejövök akkor egész napra
Sziasztok!
Hétvégén jön valaki Pannóniára?
Elég volt már ebből a szar-fos-húgy időből!
Miky77 esetleg a pápai "fenegyerekek" -re gondolok ...
van egy elado uj mikumi tmx 38 karbim ha érdekel gyári uj 60.000 postaköltséggel
http://kepesmotor.hu/motor_kar...
Szerintem teljesen jók és ugyanolyan tartósak, mint más hasonló gépek. A TE 610es Dual Purpose, azaz kettős rendeltetésű, mint az SM 610, szóval akár minden napos használatra is javasolják, tehát nem üzemórás. Ezt a "Nem sok jót" én nem hallottam.
Köszi! Azt nem tudod véletlenül hogy az endúró változat is üzemórás? Normál használat mellet menyire tartósak ezek a masinák? Nem sok jót hallani róluk
A TE > Enduro a TC > Cross, ha jól tudom, így gondolom a cross valamivel könnyebb és picit erősebb, továbbá nincs rajta világítás.
Sziasztok!
Kéne egy kis felvilágosítás. Mi a különbség Husqvarna Te és Tc között? Meg milyen típus az a H5? Ja és erről mi a véleményetek?
http://www.kepesmotor.hu/husqv...
Hát egy jóféle kb 80-100 között van és hds
Merre lehet sisakra szerelhető kamerát venni? Valmi olyat ami jó képet is csinál.