omv carrera 95 benzintől
nem hittem volna...
itt a sok vizesített szutyoktól nem ment, így sokkal szebb hangja van és szebben is pörög 14/49-es áttéttel
Ha valaki nem akar "dugózni"(pl Forma1-re), itt egy tipp.
"A ZIKSZ IPSZILON ZÉ Kft. rendelkezik "XYZ városban" egyedülállóan két hajtóműves helikopterrel (HA BOA 105 típusú), amely a legmagasabb repülés biztonsági kategóriát képviseli. Íratlan szabály a V.I.P személyek légi szállításával kapcsolatban, hogy 1 hajtóműves típusra a biztonsági vezetők nem ültetik fel a fontos és védett személyeket.
A biztonság további záloga főpilótánk szakmai háttere, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a légügyi hatóságokkal is, ami a repülési engedélyek beszerzésénél – különösen egy kiemelt esemény kapcsán - nem elhanyagolható fontosságú.
Magyarországi itt tartózkodásuk során Andrew G. Vajna és Michael Schumacher is minket választott.
A transzfer ára 75.000.- HUF/fő
Ez a jegy ár a repülésen túl tartalmazza Budapest területén az ingyenes transzfer díját a szállás helyétől a Pesti alsó-rakpart végén
található Dráva utcai leszálló helyig. A helikopterig Mercedes típusú gépjárműveinkkel szállítjuk kedves utasainkat.
A helikopter egyszerre 4 vendég szállítását tudja biztosítani.
Amennyiben kedves vendégeik szeretnének a Hungaroringre gyorsan,kényelmesen, a dugókat elkerülve megérkezni, forduljanak hozzánk bizalommal! A minket választó kedves vendégeiknek a visszaút után egy pohár pezsgővel kedveskedünk.
Természetesen nem csak a Forma 1, hanem bármely más esemény kapcsán szívesen állunk az Önök és vendégeik rendelkezésére."
Ezen felül fizetendő díj még a JATT nekem az infóért!
Sziasztok ,valakinek van tapasztalata wsm 50el kapcsolatosan ? Mennyivel jobb mint pl: egy aprilia rx vagy egy derbi senda ? örülnék pár infónak és tapasztalatnak a típussal kapcsolatban.
Én még nem találkoztam ilyennel de nem hiszem hogy aksi miatt csinálna ilyet, szerintem vidd el valami szakértőhöz ha eddig esetleg még nem tetted meg.
Csáo ismét aki husky 125 sm az irjon és segitsen kérem!A légszűrő tiszta karburálás naggyábol meg volt bár meglepődtem phbh 28 rd karbi 170 es főfuvi?!?!?!Na tehát az uj gyertya is benne van kábelből blankolva és azt csinálja hogy olyan 3.4.5.6. sebességtől kezdve power előtt torpan, nem dadog hanem torpan mintha bekajálna power fölött jó 6. ba kb olyan 80 90 100 körül dadog mintha kihagyna a gyujtás valakinek valami tapasztalata?Az aksitól csinálhatja?Légyszi segitsetek kösszi
Sziasztok!
Tudom nem ez a reklámos fórum,van két vadi új HJC cross sisakom,ha érdekel valakit.
HJC CL X5 Mammoth XL-es:23 000 Ft
HJC CL X4 N8 Dawg kék XL-es:21 000 Ft
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680
nem hittem volna...
itt a sok vizesített szutyoktól nem ment, így sokkal szebb hangja van és szebben is pörög 14/49-es áttéttel
Ne szííd mellre!
Bezzek az "ótvar - fórumot telesz@ró - hulladékot árulóknak" nem szóltál be...
Ez itt nem a reklám helye!
"A ZIKSZ IPSZILON ZÉ Kft. rendelkezik "XYZ városban" egyedülállóan két hajtóműves helikopterrel (HA BOA 105 típusú), amely a legmagasabb repülés biztonsági kategóriát képviseli. Íratlan szabály a V.I.P személyek légi szállításával kapcsolatban, hogy 1 hajtóműves típusra a biztonsági vezetők nem ültetik fel a fontos és védett személyeket.
A biztonság további záloga főpilótánk szakmai háttere, több mint 30 éves szakmai tapasztalattal. Nagyon jó kapcsolatot ápolunk a légügyi hatóságokkal is, ami a repülési engedélyek beszerzésénél – különösen egy kiemelt esemény kapcsán - nem elhanyagolható fontosságú.
Magyarországi itt tartózkodásuk során Andrew G. Vajna és Michael Schumacher is minket választott.
A transzfer ára 75.000.- HUF/fő
Ez a jegy ár a repülésen túl tartalmazza Budapest területén az ingyenes transzfer díját a szállás helyétől a Pesti alsó-rakpart végén
található Dráva utcai leszálló helyig. A helikopterig Mercedes típusú gépjárműveinkkel szállítjuk kedves utasainkat.
A helikopter egyszerre 4 vendég szállítását tudja biztosítani.
Amennyiben kedves vendégeik szeretnének a Hungaroringre gyorsan,kényelmesen, a dugókat elkerülve megérkezni, forduljanak hozzánk bizalommal! A minket választó kedves vendégeiknek a visszaút után egy pohár pezsgővel kedveskedünk.
Természetesen nem csak a Forma 1, hanem bármely más esemény kapcsán szívesen állunk az Önök és vendégeik rendelkezésére."
Ezen felül fizetendő díj még a JATT nekem az infóért!
power előtt!Gyári főfuvi hanyas ezekbe kb?
Tudom nem ez a reklámos fórum,van két vadi új HJC cross sisakom,ha érdekel valakit.
HJC CL X5 Mammoth XL-es:23 000 Ft
HJC CL X4 N8 Dawg kék XL-es:21 000 Ft
zzrrs@citromail.hu
20/974-1680