Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello, megszeretném kérdezni hogy nem tudja valaki hogy a magyarországi beszállítót hogyan tudom elérni?
Mert megrepedt az úszó a 2006-os sm125s-ben és azt mondták nálauk érdeklődjek utána az alkatrésznek.
Vagy ha tudtok mást kérlek írjátok meg.
Köszi
olyasmi, de még sokat kell tanulnom
te valami dj vagy?
helo,
nem üzemórás, rendkívől jó, erős, kinyírhatatlan blokkal szerelt masina!könnyen kezelhető, végtelenségig pörgethető, és így tovább...
hibát nagyon nem tudok mondani...
egyébként nekem pont eladó
megvan végre a 2 másik player :P
Na pl. azt hittem hogy az 510 sem üó-s.De az biztató hogy a szelep ennyivel többet is kibír .Köszönöm a választ!Az a 6. fokozat is még jó hogy gari időn belül volt, főleg ha azóta semmi baja.Minél többet olvasok a márkáról annál jobb kép alakul ki bennem.Először csak a forma fogott meg, aztán most hogy kezdek utána nézni már a belbecs is.Igazából a mostani motorommal is így voltam és nem bántam meg.Tanulni kiváló motor volt, csak ideje egy kicsit nagyobbra váltani
Dióhéjban? Oks!

Az enyém még nem BMW-s. Hálistennek Kb 7-8 ezer km-nél (pontosan most nemtom) cserélni kellett a 6. váltófogaskereket de ez ment gariba. Utána a mocinak önhibájából eredő baja nem volt.

Arra figyelj, hogy oda vidd szervízbe ahol értenek is hozzá vagy csináld magad!

Az enyém nemrég kapott egy 530as kitt-et.

Gondolom Te nem üó-s gépet szeretnél. Az 510 papíron az. Könyv szerint 50 üó-ként szelepcsere. Nekem most van benne 430 üó szóval.....

Olajat ha ajánlhatom akkor csak MOTUL 300V 4T 10w40 vagy 15w50-et használj. Akárki akármit mondd ne hallgass rájuk Nekem bevált

Benzinből is csak az EVO Neo-t tankoltam.

Fék, futümű, kezelhetőség 5ös. Fogyasztás 6 liter (530as-al 7 liter)

2005-2006
Milyen évjáratú 510 re gondoltál?
Sziasztok!
SM125 ről szereték érdeklődni. tapasztalatok? üzemórás a motor?
előre is köszönöm

Horesz
Hát a Bömi 3,5 milla...szóval ha egy ilyet akarok akkor kocsi és motor megy , ha nem gyün össze akkor se marom magam akkor kap a motor egy rendszert és had szójjon
Elsősorban a hibákat szeretném tudni és dióhéjban a jó és rossz tapasztalatokat
Mit akarsz tudni?
Kb 2 oldalt foglalna itt a fórumon
Nagy vonalakban ide is leírnád?
Nekem volt egy szaftos népítéletem a Totalbike-on. De eltűnt Írtam is neki, de még nem nagyon válaszoltak.
A helyesírási hibákért elnézést, csak siettem.
Mind a ketten egyenesben húznátok
Sziasztok!

Motorvásárlás előtt álok és az első helyen a Husqvarna áll.Elsősorban az a 610 sm tetszik, de nézegetem az 510 sm-t.Elolvastam már az interneten található összes népítéletet, de egy kicsit több információt szeretnék kapni és elsősorban tulajoktól.Tudnátok mondani egy-két dolgot amire érdemes odafigyelni vásárlásnál, egyéni tapasztalatokat, típushibát és egyéb véleményeket.Nagy segítség lenne.A 610-es azért tetszik jobban mert néha a barátnőmet (nem nagy távolságra) de vinnem kell és az 2 személyre valamivel ideálisabb az 510-nél.Segítségeteket és válaszaitokat előre is köszönöm!
Balázs
A Husqvarna leakarod cserelni egy BMW autora ? *tssss*

Inkabb add el a seat
hát végülis
majdnem