Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Japánok szerintem az összes motornál a főtengelyen mért teljesítményt-nyomatékot adják meg...bizonyos szempontból igazuk is van, hiszen a hajtáslánc által okozott teljesítmény-veszteség ezer dologtól függ...
A rohadt életbe hogy ilyen fos idő lett
Mindenkinek Kellemes Ünnepet Kívánok
az király, akkor karcoljon a sok nagyot mondó főtengelyen...
sztem azért valamennyire rendesek a motorosokkal szemben
ilyen gumi storim nekem is volt,csak én asztmontam hogy az első fizubol lecserélem, igy ezek is rendesek voltak és mehettem
Ez szerintem csak a "bevált" motoros leállítási művelet errefelé. Sok a jogsi/rendszám nélküli supermotos, ezért sokan próbálnak megpattani, így elé-mögé beállnak és "le tessékelik" oldalra őket. De az is lehet hogy Dávidnak nagy a feje - ez biztos - és azért állították meg őket!
Ép a Korzó előtti utra mentünk volna be és láttuk három rendőrmocis satuzik, és megvártak minket patkához le is intettek, okmányellenőrzés stb, mondjuk a 3ból 2 ismertem már leszirénáztak amikor Renattoval csattogtunk, hát Dáviddal kötekedett az egyik rendőr gumi végett mert már kicsit slicknek nézte ! Azt mondta azért nem veszi el a forgalmit mert Húsvét van Rendes
Mesélj, már megint mit csináltatok!?
Nagy futam lesz az tény szerintem most
azért az asi elszokta kalapálni a wrc-et
Mi is nyíregyen,csatlakozhattál volna...legalább téged is közre fogtak volna a motoros rendőrök mint minket Húsvét alkalmával nem büntettek
"Házunk előtt sok a fű, nem fogja a kasza,
locsoljon meg benneteket, apátoknak *asza!"

Én dolgozok, szal ennyit a Húsvéti mókáról, de tegnap fordultam 1 kört.
a kék fehér kocsiért jó pár Háskyt elkén adni kb 45 miila értékben
az is éladó,aszem most nincs neki semmi ezek már tényleg komoly autok,erre már érdemes elmenni
azt hittem neki 2009es van
a képes kérdésedre én válaszolok,igen 113 jánosé
500-600Le-s bocsi elírtam
50 60-at akartál irni ugye
itt 500-600 paripák mennek ami jó pár milliók Remélem összecsuknak egy párat
Én már tréning gatyába megyek gurulni, mert non süt a nap
Trabantos, ladás,szöcskés mi
Irány a Rabócsi. jó kis rallycross lesz
Napsütétes jó reggelt!Bár itt szakad az eső de nembaj ugy sem szeretek motorozni