Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rég írtál már a topikba ....mizu veled? Mennek a háskyik?
Hát igen, érdekes kezdés volt ez nekem. Köszönöm a külön kedves elismerő szavakat "szupermotoeletem"-töl. Akkora zakóval kezdtem saját hibámbol az első körben hogy utána öszintén szolva bennem volt a félsz. hozzáteszem myki, miután elhuztatok mégegyet ugyan arra az oldalra estem :)
Remélem minél hamarabb bejáratod és ha ne talántán erre tévednétek akkor legalább lesz kivel kergetőzni
Nem igazán de Pócson igen és te itt?
voltal mar ott ?
Nem volt rossz
Eladó Honda 600as alkatrészek , de jó más mociba is.
Jó gyorsan
A pinkmotorsnak már jópárszor korigáltuk a listáját.
Ha nagy nehezen panringre tudtunk jutni, hogyan jusunk akkor a wild wild eastbe
Ez a gyerek nagyon jol tudod, hogy hogyan kell megalazni az összes közönséget ... Föleg egy 250es TC-vel
Pócsra is lejöhetnétek tesztelni
Hallottam vmi kis kölyök mocskolt titeket
Vasárnap masfel ev utan vegre sikerült egyett palyazni. Ott volt Janos, Myki és Börni is. Nagyon jo volt, de janossal megalapottunk, hogy tobbet kene motorozni. Sajnos Janosnak nem volt olyan sikeres napja, miutan egy hatalmas highsiderel kezdte a motorozas.
Miutan lecserelte a gumikat es egy kicsitt vissza jött a biszalom jobban is ment neki. Magamról csak azt tudom mondani, hogy ott voltam . Majd felrakom egy/két képet... Amugy nagyon jo volt es a magyar tarsasag is szuper volt . Remelem meg iden többször összefutunk ...
Ha értitek!
Tologattátok ma ti is a mocikat?
A rendőrök is annyira figyeltek csak nem arra amire kellett volna
sziasztok!
a gyári Husqvarna SM 125-ben hol vannak a folytások?

a választ előre köszi!
először azt hittem azért nem látom mert pislogtam
A nagyotmondásban minden valószínűség szerint Hnnnda viszi a prímet a (szerintük) 164 LE-s XX-szel meg a 61 lovas XR650-nel

Amúgy anno még mikor viszonylag új típus volt, egy MR tesztben fékpadozták a DRZ-400E-t és 46-47 körüli lovat mértek, ami kb. reálisnak is tűnik szvsz. S-esnek meg valami német tesztben mértek ha jól emlékszem 38-at...
akkor már értem miért olyan "erős" minden japó gép...
egyébként van igazság abban amit mondasz de akkor adjanak meg 2 adatot, 50le főtengelyen, de cirka 35-40 kerül kerékre és így korrekt lenne...
na mind1 nekem nagyon bassza a csőrőm, hogy a legtöbben +15-20 le-t hisznek a motorjukra, azt ha tudnák az a kis plusz mit dob rajta...
Nagy a fejem? A bukód mégis nagy volt a fejemre! Tehát kinek van nagy feje?