Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én speciel lámpától lámpáig közlekedek, nyáron, szóval igencsak indifferens számomra, hogy pályán és versenykörülmények között mit is tud.

Ám ha már itt tartunk, nem igazán emléxek, hogy a Dakaron az első 10 között volt-e 2T 125 ccm....
Srácok , aki egy 125-öst kimotorozik az tegye fel a kezét ! A supermoto eb-n 2006-ban még nyertek 125-ös Kx -el futamot a 4t-k ellen! 90 kg , 40 le csak az nézi le aki még nem ment vele pályán! Nem egyenesben kell megmutatni!
Jó-jó!
így van !
hát lesz ebbe nyugodtan beletörődhetsz
Csak, hogy legyen még kit oltani.
Az S-es DRZ télleg olyan motor amit egy jó 125ös bárhol lehagy. (kivétel a szervízintervallumot )
Shitluck te kit hagytál oda? Álmodj szépeket a 125ös szaroddal 1ütt. "Fika motor", örülnél neki te egy olyannak.
Renatto-val egyetértek! 750 ért már motort adnak ne haragudj nem csak "fika" 125 öst!

Ne szóld le más motorját sosem tudhatod azt ,hogy neked lesz-e valaha is olyan....
Az Extreme-en SuperMoto VB futam ismétlés van.
Úgy érted, hogy vettem magamnak, ugye?!

Ám csak azért fogalmaztam így, hogy érezd a törődést, mivel szvsz nem kellene így (fika) le szólni azt a déerzét - ami esetleg másnak élete motorja és ezzel megbántod -, lehet kicsit gyengécske, esetleg nehéz is, de a másik oldalon ott az elnyűhetetlenség, igénytelenség és sok más még. Amit most magadra vettél az üzenetemben, más az általad írt üzenetből veszi magára. Na csak ennyi.
ja boccs..... ha te egyből 610-est kaptál a kezedbe nem tudok mittenni, szerintme sok ygerek örülne ha lenne ilyen motorja....

érdekes sok felnőttet ismerek akinek még mindig 125-s motorja van és megvan vele elégedve ....
Az azért érdekes szerintem, de ettől függetlenül az a "fika motor" legalább motor és nem egy csicska 125-ös...
egyébként otthagytam vele a 400-as drz-t (s változat ) mondjuk az 1 fika motor 40le 140 kg
mert nagyobbat szeretnék, vmi 400-as félét
és mér adod el?
mostanába 102-es benzinnel járok :D
Nem érted?!
Nem én mejek, ő jön!
Mennék én is

Mármint a jánkáho '
Csak este jön...
Köszi! Van még tervbe 1-2 módosítás.
Te remélem a kiccsajt húzod
igen szííííp lett a vasad he
Mindenki húzza a lóbőrt?