Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

PimpelősRing
P mint Piripócsiring?
Gondolom p ring...
Nem írtad, hogy hova! Remélem Máriapócsra gondoltál. Oda még ki tudunk gurulni
Láttam az Öcséd képei között, hogy pályáztatok. Azt a 2007 SM510est végül nem adtad el? Mert mintha Téged láttalak volna vele
nem foglalt akkor a pálya?
Jút eszembe:

Hivatalos alkatrészek az importörtöl, 6 hónap garanciával, szakszerű beépitésnél persze (ahogy a törvény elöirja):

www.husqvarna-racing.hu
info@husqvarna-racing.hu
89/632
0-872
30/2960056
jani és fox? duplán látok!

Myki, április 25 akkor megyünk legközelebb... elötte én nem érek rá.

Renattó, Feca, Dávid, nézzetek egy szállító eszközt, majd emailen kaptok infot tölem...

Probálom elérni majd a többi srácokat Debrecenröl és Miskolcrol is. Mert nem mindenki forumozik!
háá ha jooo idő lenne ?
Sziasztok.
Szeretnék egy kicsit informálódni ezzel a Husqvarnával kapcsolatba. Ez a H5 ez mit is jelentene? Esetleg a Te 410-nek felel meg? De végül is bármi információtok van erről a típusról vagy esetleg konkrétan erről a gépről, osszátok meg velem. A tulaj cserélne a kawámra, de nagyon nem tudok semmit erről a motorról.
Hát nem is jön. Kiment a divatbú'
Ez nem jön veled szembe! Legalábbis olyan, mint az enyém tuti! És mindenütt megnézik! És a hangja....
Kösz renatto
Neked 73 km így a "bázis", az szinte semmi! Pláne az én 230km-emhez képest, ami még csak "szervíz"!
Miért, szerinted Szabolcsban van? Mégis Haskit vettem! És megérte...
Fáj a szívem egy Jani és Fox féle Smr-ért Szombathelyen vagy a közelben lenne valami Husky szerviz?
Hello!
Szeretném megkérdezni holnap jön-e valaki Pannóniára?
köszi a válasz:) fent van vhol mocid?:) dobhatnál egy linket:)
Az étolajat kihagytad...
"kinyírhatatlan blokkal"? Ez nem 2T?
Keveset fogyaszt, akár termeli is a benzint, lenyűhetetlen, olaj nélkül is megy, , akár gázolajjal is megy, sőt bioetanolt is beveszi
Bencsik Attila husky szerelő
tel:06/703859600
www.husqvarna-racing.hu ; info@andlhusqvarna.hu ...