"érdekelne a vélemény a husqvarna te610 98.04. haviról. tapasztalatok, észrevételek. kinéztem egyet, de előtte informálódnék. előre is köszi!"
Nekem 97-es Te610 em van, ami a sufnituning áldozata volt, és csak lassacskán kezd kiderülni, ennek ellenére eddig azért teszi a dolgát, remélem így is marad.
Arra számíts, hogy ez nem egy 4-5 éves moci, szóval lesz alkatrész, csak lehet hogy tovább tart amíg megjön.
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol tudok Husqvarna alkatrészeket venni?
TE 350 bontott henger nagyon fontos lenne!
Előre is köszi,Mészi
Olyan nagyon "istenfasza" csak nem lesz, elvégre drz-ről beszélsz. A konkrét kérdésedre, hogy " de miben dob +10le-t rajta?" a válasz szerintem: lóerőben.
na ha eladom a huskyt, veszek drz 400-ast már faterral is megbeszéltem szal istenfasza lesz :D még nemtom, h 40 v 50 le változatot de miben dob +10le-t rajta?
Nekem 97-es Te610 em van, ami a sufnituning áldozata volt, és csak lassacskán kezd kiderülni, ennek ellenére eddig azért teszi a dolgát, remélem így is marad.
Arra számíts, hogy ez nem egy 4-5 éves moci, szóval lesz alkatrész, csak lehet hogy tovább tart amíg megjön.
Bencsik Pál
+36703630423
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol tudok Husqvarna alkatrészeket venni?
TE 350 bontott henger nagyon fontos lenne!
Előre is köszi,Mészi
Öö Miky77-t is ott volt az Rmz-vel?
Az a "kölök" agyon verte az egész Supermoto-s mezőnyt
Pár képet tettem fel GALÉRIÁBA!
Hát egy dupla devil rendszert. Full titánium. 600 font + szállítási költség de jó lenne ha lenne 600 fontom
emilböl másoltam amit küldtél, tehát jó
Varga Dávid
Erre a címre küldted?
Holnap lekapom a hengert és beleöntök 532 ccm vizet és meglátom hogy tényleg annyie amennyi
Ha meg nem annyi, akkor kűdöm vissza Jánosnak
találsz az oldalon
ugyan az való hozzá, mint a 125CR/WR-hez
www.robogotuning.hu
www.prox.hu