Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi az fotelmotorosok, csak nem a locsolókat várjátok?
Főtengelyen lehet hogy annyi
"érdekelne a vélemény a husqvarna te610 98.04. haviról. tapasztalatok, észrevételek. kinéztem egyet, de előtte informálódnék. előre is köszi!"

Nekem 97-es Te610 em van, ami a sufnituning áldozata volt, és csak lassacskán kezd kiderülni, ennek ellenére eddig azért teszi a dolgát, remélem így is marad.
Arra számíts, hogy ez nem egy 4-5 éves moci, szóval lesz alkatrész, csak lehet hogy tovább tart amíg megjön.
drzből nem létezik gyárilag 50le-s változat...
hívd fel nátha:
Bencsik Pál
+36703630423
Sziasztok!
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol tudok Husqvarna alkatrészeket venni?
TE 350 bontott henger nagyon fontos lenne!
Előre is köszi,Mészi
Fasza volt ma Ringen , csak az idő lehetett volna jobb

Öö Miky77-t is ott volt az Rmz-vel?

Az a "kölök" agyon verte az egész Supermoto-s mezőnyt

Pár képet tettem fel GALÉRIÁBA!
zsír a bukód
Na ilyen egyenlőre a motor, ezt tegnap vettem, majd még alakítgatok rajta matrácát meg indexet már rendeltem is.
Na mit találtam? Na mit?

Hát egy dupla devil rendszert. Full titánium. 600 font + szállítási költség de jó lenne ha lenne 600 fontom
érdekelne a vélemény a husqvarna te610 98.04. haviról. tapasztalatok, észrevételek. kinéztem egyet, de előtte informálódnék. előre is köszi!
szerintem meg cdi gyújtás
Címem: 4361, Nyírbogát, Jókai út 5/A, Varga Dávid
emilböl másoltam amit küldtél, tehát jó
Gondolom az, hogy az E 1 személyes, így nincs rajta hátsó lábtartó!
:D arról beszélek, mit alkottak mást gyárilag, h az e változat +10le-vel erősebb?:D talán gyárilag nyitott rendszer lenne+ nagyobb karbi?
Olyan nagyon "istenfasza" csak nem lesz, elvégre drz-ről beszélsz. A konkrét kérdésedre, hogy " de miben dob +10le-t rajta?" a válasz szerintem: lóerőben.
na ha eladom a huskyt, veszek drz 400-ast már faterral is megbeszéltem szal istenfasza lesz :D még nemtom, h 40 v 50 le változatot de miben dob +10le-t rajta?
4361 Nyírbogát Jókai út 5/A
Varga Dávid

Erre a címre küldted?

Holnap lekapom a hengert és beleöntök 532 ccm vizet és meglátom hogy tényleg annyie amennyi

Ha meg nem annyi, akkor kűdöm vissza Jánosnak
dugót ,tömítést tudok adni hozzá.
találsz az oldalon
ugyan az való hozzá, mint a 125CR/WR-hez
www.robogotuning.hu
www.prox.hu
és rendelni honnan tudnék ?:D
A betöltött olajból számolva, akkor a tiéd meg 200as...
Ebay-en találtam még 16ost is SMR 510 2006-2009 4 STROKE-hoz.
A válasz az, hogy a Tied csak 250es
Egy Husabergbe meg 7 dl