Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hm, pénz nem kell, akkor nem akarnal egy dobot venni. Csak poembol hirdeted, hatha van ra vevö es akkor jöhet egy uj smr 510
Úgy láttam a képeken elég megszeppentél a kis pályázástól....sokat hanyagoltad kis fotelmotoros
Hát.... SherlockHunter találd ki a( miértet)
Na kerünk magyarazat !
Feca én sem értem
Csak most latom, hogy hirdeted a motort. Akkor minek kell kipuf ?
Es hol vannak képek rola ?

En most raktam par kepet a hetvegerol ...
Vágtunk végre egy pár órás 100km-es túrát itt a dimbes-dombos tokaji hegyvidéken!
jó világ van pííííííííííz
Helyes ... En is arra gondoltam ... Csak lehet, hogy Titaniumban fogok fektetni a pénzem ... Ha már nem lehet egy rendszer
Először csak 1 dob
Janos sem bantasbol mondta. Csak ilyenkor nem ertjük ezzek a nagy elvarasok ( föleg Janos irant ). Nem vagyunk profik es ennyi. Csak szeretjük ezt a sportot es ezt a markat. That's all ...
csáó! erősen gondolkozom husqvarna vásárláson és ezt néztem ki magamnak:

http://www.motor.hu/hasznaltmo...

ismerős valakinek? annyit tudok már, hogy nem 2002es..:)
csáó, feladtad már v még nem?:D
Nem bántásból mondtam...

Csak az igazat ... Ennyi!
sziasztok!Szentesröl valaki?
rendszer vagy dob ?
Arrow.....ez illik hozzá sztem ! És elég jó árban kapnám Janitól...csak szedjem össze a manit rá
Es mar tudod, hogy milyen lesz ?

Szerintem elsö körben csak dobot fogok cserelni. Rendszerre nincs penzem, de sürgösen kéne lecserelni a dobot ...
Nekem is
Szerintem is ... De amit mar megbeszeltem Janossal, hogy gyorsan kell egy masik kipuf...
You've got mail
Munka, szerencsére.
Igyekszem ... Meg nagyon meg kell szoknom az uj gepet, mivel teljesen mas mint a 610es ... Amit mar mondani tudok, hogy erö böven van es a futomü es a fek egy alom !