Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs életetek azért próbáltok itt beleugatni minden témában de én pont lesz@rom mert nem voglalkozok retardáltakkal
Majd szólok ha érdekel a véleményed na pacsi
Ja unatkozom de unalmamban nem hülyítem itt a jó népet pénz nélkül akinek minden kéne de semmit nem vesz mint te!
Neked nincs eladó vackod? annak is megkérdezném az árát. Jah elfelejtettem nem szabad árat kérdezni mert megsértődik valaki
Hát ilyet
Erre nem is gondoltam
Gondolom te is az okoska unatkozó bandába tartozol mint pl "rohadtrigo" meg a cimbije "presztizzzzzzzsss"
A kipufogók fórum kimaradt a felsorolásból!
Te sokáig fogsz még keresgélni itt is meg a supermoto fórumon is mert ingyér nem ad senki semmit!
Jelenleg karbon fóliázva van de már megbántam
Nem az igazi az összkép... nem husaberges
Ezért keresgélek
Ha feketében gondolkozol, akkor a carbon matrica a legolcsóbb. Mindent takar és jó vastag. Már színváltós is van belőle.
2700 Ft 150x100cm
Meg itthon nem is nagyon láttam értelmes szettet. Ebayről meg mire ideér.... asszem ott is 40gurigáér láttam
Jah tudom ismerem. Az segítene rajta ha felcsiszolnám valami finom papírral és esetleg műanyaglakkal lefújnám? Próbálta valaki?
Tervezem a matricát is de akkor is a látszó rész már nem szép
Miért nem nézel valami jó matricaszettet.
Nézd meg husabergirl gépét, állati szép!
Akkor elvitték már ...
Hát én neten nem találtam pedig pár hete nézelődök már.
Kecsón, vagy nézegess vmi bontottat a neten. De az új se olyan vészes asszem.
2002 fs650 e
milyen évjáratra?
Ktm kecskemét. Vagy nézel valami másik olasz utángyártottat.
Tudja valaki hogy és hol lehet idomokhoz hozzájutni elsősorban Magyarországon? köszi
Szia!
Az sajnos már nincs.
2002Fs 650hez?
Farokidom és tankidomod nincs esetleg jó állapotú?
Eladó kézvédők illetva van 2db első tengelyem is.
Értem köszi. Mikor írtam az első kérdést utána beszélgettem magammal és mondtam hogy kéne csinálni üvegszálból vagy rozsdamentes lemezből. Találtam is néhány kisebb darabot, de ha a tiéd jól megvan csinálva akkor érdekelhet ha nem 5 kilós. Szóval mennyire csúnya a hegesztés tudsz képet esetleg küldeni?
Ha mán olcsó akkor rossz nem lehet