Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi. Még egy utolsó kérdés. Erről a kis fülről beszéltél igaz? szóval ez abszolút nem akadályozza az idom felszerelését?!
Azért mert egy fost vettél, te és a hozzád hasonlók azt hiszitek fél milláért új motort vesztek hát nem! Most lehet mókolni tákolni rálocsolni még az árát, idegeskedni de motorozni azt nem aztán mikor ezt megunod keresni még egy olyan hülyét mint te voltál akire rásózod vagy inkább bontás. Kellemes szezont, de ha teszel rá pár vázát akkor nem áll ott hiába.
nincs dolgod a vicc fórumban?
Talán vmennyire látszik a képen
Értem köszi akkor.
04-08 ig...
A Husaberg MEGÁLLT...a SZOPÓroller száguld...és EGYRE gyorsul...
Köszi a választ. az az farokidom. Szóval teljesen faja passzentos? Hányas évjáratúé van neked? Mondjuk most nézegettem a parts manualt, ott is van egy numberplate carrier short, csak nem tudom hogy az a két kis kutyaszartól passzolna e vagy sem. a 15-ös lenne az.
Most beszéltem az előző tulajjal és azt írta hogy állórészt cserélt(bontottat). Akkor remélhetőleg csak trafó kell ha kell. Bár ez nem törvényszerű gondolom
Mennyiért lehet beszerezni trafót és állórészt? Remélem nem kell de azért jó tudni.....
Nekem az exc kicsi farokidom van fent. Az a kis két fül ami van a vázon pont passzol a farokidomnál az index helyére, nekem ott fogja fel az index.
Helló
feltennék egy újabb fogós kérdést. A gyári nagyméretű hátsó nambörplét kerrier plusz lámpa tartó helyett fel lehet tenni kisebb méretűt? mint mondjuk az exc esetében. Gyárira gondolok nem buher megoldásra.
Megnéztem egy másik használt gyertyával is de semmi
Jah első az lesz új gyertya. Azért az érdekes hogy 3szor mentem vele és hipp hopp beszart a gyújtás...
Kezd egy új gyertyával.

Elég hamar belenyúltál
de nem értem akkor mitől durrog néha? egyszer van egyszer nincs?
Sajnos ugy néz ki nekem lesz igazam...nincs szikra....
Szóval...akkor csak SZERDÁN menj vele...meg ELŐTTE(hétfő-kedd)...UTÁNA már semmiképp...és meg van oldva a PROBLÉMA
Nagyon remélem ,hogy csak ez a gond. köszönöm!
Hívj fel:06706741466
Van benne keverékszabályzo?
Most nálunk fcr 41 karbinál is volt gond,ott a karbi tu volt rossz helyen tul sokat kapott,és a keverékszabályzó tul sokat adott neki.Neked melegben indul jol, akkor viszont keveset kaphat inditáskor.Most sokkal hidegebb van így dusabb keverék kell neki,hogy ok legyen.
Már az elején is gyanakodtam a karbira mert ha beállítottam az alapjáratot normálisra akkor menetközben hajlamos volt leállni ha visszaengedtem hirtelen a gázt
Az elektronikával nincs gond.
Akkor karbi gond lehet.A hideg indítás.Szivató gond,azt kellene megnézni.Szerintem nem az elektrinikával van gond.