Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyárilag 15-40 van rajtuk, nekem most 14-40 van fent, utcára és pályára is megfelelő.
itt békés megyébe túl rövid áttétel , nincs kanyar , sok a hosszu egyenes csak szét forgatnád . 15-38 jó .
nekem most 15-45 van enduro keréken és igyis nagyon pörög
Hy.Husaberg FS650 tulajdonosok, lánckerék áttétel, ti milyet használtok? 15-45-öl esetleg valaki tapasztalat, az már elég hamis?!
Irogat ez a KOLERA itt egésznap de ezt nehéz lett volna neki megtalálni, szerinted megveszi? dehogy hiszen nem fogják ingyér adni vedd meg neki ajándékba ha már megkerested neki
köszönöm Kex!
Helló
Akkor küldesz egy képet? mert akkor leugranék megnézni hogy milyen élőben. Valami kell amíg nem veszek valami normálisat.
Hogy áll a motor?
A gyári kék matricaszett nem vészes 21-22 e ft.
Csak a buzi force fekete ami horror árba van.
IDE mé nem ÍROD be? Mit TITKOSKOCC? OSZT a végén majd megint LESZTEK vagy HÁRMAN...mint TAVALY...
Szia! Ha adsz egy elerhetoseget akkor megírom.
Sziasztok,mikor és hol lesz a tali?
Látom itt meg mindig megy a harc

Augusztus közepén HusaberG tali, ha valaki még nem tudna róla és szeretne csatlakozni írjon ide: husabergirl@gmail.com
5-el
Olsen banda magyar verzióba Puzsér beütéssel
Lakkot felejtsd el, reped és pattog. Viz papirral csiszold meg és 3m es pasztával meg a hozzá való koronggal polirozd (inkább egy fényező) és egész vállalható lesz a végeredmény.
EZT most JÓL megasszonntad CSIMBÓKKÁTÉJ...

Osztán EZT te HONNAN tudod? te is VALAMI megasszondó vagy?
Inkább egy unatkozó megmondóember 3 nicknévvel....
Nem is tuttam hogy egy bandába tartozunk, akkor mostannék mi vagyunk az Olsen banda, azok is 3-an voltak
Na mi fáj koleralaci csak nem az igasság, olyan vagy te és a hozzád hasonlók itt mint annak idején a balázs és a maónika sóó szereplőji bár te ezeket is átérzéssel nézted. De így továb jó ez a műsor tőletek
Köszi, hiányoznának is sokatmondó szavaid, annyira mélyre azért ne menj mert ugye a szennyvízcsatornában is van élet.
Majd ha látom hogy unatkozol akkor írok neked valamit
Na megyek mert nekem van életem a világhálón kívül is
Csáó
A sértő szavakkal nem fukarkodsz úgy mint a pénzel, de ne add fel a fórumozást kár lenne elveszíteni egy ilyen hozzáértő, segítőkész szakembert mint te!
Tudod mit legyen neked igazad meg a nyomoronc pajtásaidnak is hogy elégedetten hajtsátok azt a félresikerült fejeteket amit nem vállatok fel a párnátokra ma este. Húzhattok még egy strigulát mert inkább nem fórumozok ezen az oldalon unalmas már a szarságotok . Asszem nem vesztek sokat. Többieknek köszi a segítséget.
Pedig pont az az ugatás amit te csinálsz mert hülyítesz itt mindenkit de venni semmit nem tudsz, ha meg valaki tükröt állít eléd akkor már támadsz is!