itt békés megyébe túl rövid áttétel , nincs kanyar , sok a hosszu egyenes csak szét forgatnád . 15-38 jó .
nekem most 15-45 van enduro keréken és igyis nagyon pörög
Irogat ez a KOLERA itt egésznap de ezt nehéz lett volna neki megtalálni, szerinted megveszi? dehogy hiszen nem fogják ingyér adni vedd meg neki ajándékba ha már megkerested neki
Lakkot felejtsd el, reped és pattog. Viz papirral csiszold meg és 3m es pasztával meg a hozzá való koronggal polirozd (inkább egy fényező) és egész vállalható lesz a végeredmény.
Na mi fáj koleralaci csak nem az igasság, olyan vagy te és a hozzád hasonlók itt mint annak idején a balázs és a maónika sóó szereplőji bár te ezeket is átérzéssel nézted. De így továb jó ez a műsor tőletek
A sértő szavakkal nem fukarkodsz úgy mint a pénzel, de ne add fel a fórumozást kár lenne elveszíteni egy ilyen hozzáértő, segítőkész szakembert mint te!
Tudod mit legyen neked igazad meg a nyomoronc pajtásaidnak is hogy elégedetten hajtsátok azt a félresikerült fejeteket amit nem vállatok fel a párnátokra ma este. Húzhattok még egy strigulát mert inkább nem fórumozok ezen az oldalon unalmas már a szarságotok . Asszem nem vesztek sokat. Többieknek köszi a segítséget.
nekem most 15-45 van enduro keréken és igyis nagyon pörög
Akkor küldesz egy képet? mert akkor leugranék megnézni hogy milyen élőben. Valami kell amíg nem veszek valami normálisat.
Csak a buzi force fekete ami horror árba van.
Augusztus közepén HusaberG tali, ha valaki még nem tudna róla és szeretne csatlakozni írjon ide: husabergirl@gmail.com
Osztán EZT te HONNAN tudod? te is VALAMI megasszondó vagy?
Na megyek mert nekem van életem a világhálón kívül is
Csáó