Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt hol találtad rajta?
Szia!
00803F
szerintem kicsi az esély rá.
Gyújtás oldali blokkfél megvan még? Milyen szám van benne?
csak nem tudom, hogy jó e a 2001-esre
a kép lemaradt
rakok fel képet és utána megbeszéljük. így néz ki, a kopást látod rajta a többi piszok és lejön. de ha tényleg érdekel szétszedem letakarítom és rakok fel róla úgy is képet.
Ez komoly tényleg ott láttam, valami étteremben volt el is ment az étvágyam.
a kuplung felőlit kérdezem
Szia! Mármint a gyújtás felölit?
MIVAN KOSfej? MEGuntad a űber hyper HUSSABERGERT? Pedig azt monntad ETTŐL jobb NINCS...

Látom SZÉP,IGÉNYES...szépen KIVITELEZETT dolgok láthatók RAJTA..extraként...BÁR ha még NÁLAD vóna pár ÉVET még SZEBB lenne...PROFI,igényes megoldásokkal fűszerezve...

Megváltás lesz szegény MOTORNAK...ha valaki elviszi...
Jobb oldali blokkfeled nem maradt?
BAZMEG....beszarok ezen a beszóláson...
Mi lesz helyette?
Hú basszus durva ez a fej múltkor valami akváriumba láttam hasonlót, nem is tudom milyen hal volt. Nem besértődni!
Aztán kinek segítsek NEKED? Rajtad csak a jó isten fog majd egyszer!
eladó fe 570 2009
hály kolbik..ha valakit érdekell..
használtautó pont hun is .. meg itt a képesmotoroni is..
Én meg erre azt mondanám hogy még vannak rendes emberek de te nem közéjük tartozol! Ő csak segített egy kezdő bergesnek. Neked meg nem is volt normális hozzászólásod ezen a fórumon.
Köszi szépen a hasznos infót. de már rendeltem egyet. és tényleg az való bele.
Hello, mennyiért adnád az egész komplett deknit?
TE ne BUKÓgombát vegyél hanem TEDD rendbe a FOStalicskát legalább ANNYIRA, hogy ki merj vele menni a FALUBÓL...

Már így is elég BUKÓ ez egész...minek még BUKÓgomba is...
Engem lehet érdekel, kepet mutas már majd légyszíves, meg egy árat találj ki rá
Megadod a cikkszámot, nem elég nyomozd is ki jó e neki, a következő az lesz menj és szereld is be és add ingyen! Erre csak azt mondanám mint Lali az üvegtigrisben menj és kérj anyádtól kis köcsög!